Nicole Cherry a lansat ieri un nou single, “Cuvintele tale”

nicole-cherry

Nicole Cherry a lansat luni, 17 octombrie 2016 un nou single, “Cuvintele tale”, insotit de un videoclip care a fost primit cu aplauze de catre toti ascultatorii si inregistrand in primele 24 ore peste 700 mii de vizualizari.

Piesa face parte de pe coloana sonora a FestiGal-ului -un spectacol unic, în premieră absolută în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite super-vedete din lumea muzicii de la noi, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați. Evenimentul se numeste “Am un vis” si va avea loc la Sala Polivalentă din capitală, în zilele de 1 și 2 decembrie 2016.

Printre vedetele care și-au anunțat prezența la eveniment se numară Pavel Bartos, Alex Velea, Alina Eremia, Elena Gheorghe, Feli, Sore, Lora, Connect R, Anda Adam, Puya, Randi, Corina, Bibi, Andra Gogan, băieții de la SHOT și Smiley care se afla în dublă calitate – interpret și co-producător al evenimentului FestiGal.

Nicole Cherry a fost aleasa pentru a interpreta piesa ce deschide “portile” unui proiect fabulos in Romania, de catre organizatori. FestiGal inseamna o adevarata echipa de oameni talentati, de la tineri dansatori, cantareti, pana la actori, reuniti pe o scena 360 de grade.

De regia videoclipului s-a ocupat Iura Luncasu, iar rolul “ciresicai” este jucat de o tanara actrita, care arata intoarcerea in timp a artistei, pentru a-si indeplini un vis… acela de a crea o lume lipsita de obiceiuri nesanatoase, agresive. Ideea piesei apartine organizatorilor evenimentului, Smiley si Gal, si este o co-productie FestiGal si MediaPro Music & Universal Music Romania.

Sunt cu adevarat mandra de faptul ca interpretez piesa ce reprezinta evenimentul FESTIGAL, cel mai amplu proiect la care am luat parte, pana acum. “Cuvintele tale” este compusa chiar de mine, alaturi de Serban Cazan si Dorian (Hahaha Production) si este o piesa in care am pus mult suflet, de la prima pana la ultima nota muzicala. Abia astept sa urc pe scena, la inceputul lunii decembrie, alaturi de colegi de breasla, dar si oameni talentati din teatru sau dans. Cred ca va fi unul din cele mai emotionante si spectaculoase show-uri la care Romania va lua parte. Proiectul FestiGal este despre toate artele adunate pe o singura scena, iar publicul va avea parte de multe, multe surprize.“, spune Nicole Cherry.

Nicole Cherry este o tanara artista care s-a lansat in urma cu 3 ani pe piata muzicala din Romania si care a cucerit rapid topurile si publicul cu primul ei single, “Memories”. De atunci, Nicole a fost prezenta in topurile de la noi cu fiecare piesa a sa si a avut o colaborare internationala, la doar 16 ani, cu artistul Mohombi pentru piesa “Vive la vida”.

Vara 2016 s-a purtat Nicole Cherry, fara niciun dubiu! Piesa “Se poarta vara”, in colaborare cu Connect-R, s-a bucurat de un real succes inca de la lansarea ei, avand peste 22 milioane de vizualizari.

INFO

www.facebook.com/NicoleCherry

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

www.facebook.com/umusicro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: