Nichita 100% IUBIRE @Restaurant Traian

poezie si muzica-traian

Duminica, 27 martie, ora 18.00, va invitam la un exceptional spectacol de poezie si jazz, “Nichita 100% Iubire”, pe versuri de Nichita Stanescu, in interpretarea actorilor ieseni Octavian Jighirgiu si Laura Bilic si a interpretilor Doru Albu – clarinet si Aurelia Simion – pian.

Peretii odaii erau nelinistiti, sub desene în creta. Sufletele noastre dansau, nevazute-ntr-o lume concreta.” Nichita Stanescu

Considerat atât de critica literară cât și de publicul larg drept unul dintre cei mai de seamă scriitori pe care i-a avut limba română, pe care el însuși o denumea „dumnezeiesc de frumoasă”, Nichita Stănescu aparține temporal, structural și formal, poeziei moderniste sau neo-modernismului românesc din anii 1960 – 1970. Nichita Stănescu a fost considerat de unii critici literari, un poet de o amplitudine, profunzime și intensitate remarcabilă, făcând parte din categoria foarte rară a inovatorilor lingvistici și poetici.

REZERVARE

Accesul în sală se face începând cu ora 18.00, în baza unei rezervări la 0728 155 151. Costul biletului este de 50 lei/persoană şi include accesul la spectacol, şi o gustare rece. După spectacol, vă invităm să participaţi şi la degustarea de vinuri propusa de partenerii noştri, Cramele Tohani.

INFO

Restaurant Traian

Piața Unirii, nr.1.

Webrestauranttraian.ro

FBwww.facebook.com/restauranttraian.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: