New Year Beach Party @Cafeneaua Fix

rev-fix

Ne distrăm de Revelion împreună ! Ți-am pregătit un eveniment pe care nu îl vei uita cel puțin un an! Pe 31 decembrie 2016, Cafeneaua FiX e în plină vară .

Doar imaginează-ți… zăpada strălucește, tramvaiele scârțâie… Ghete? NICI VORBĂ! Șlapi! Paltoane? N-AI TREABĂ! Tricouri! Gheață? DA! Doar în pahare! … și tu… tu ești pe plajă ! THE SUMMER IS COMMING!

Ce se întâmplă la New YEAR – BEACH PARTY 2017? Nisip, plajă, sirene… FiX, IDIOT și Avantgarde. Băieții de la IDIOT își descalecă plăcile de surf și FAC show-ul SHOW. Vom dansa pe nisip alãturi de Avantgarde, ce vã invitã la o brizã de sunete și ritmuri groovy, pânã vã ia valul! SalvaBarmanii te vor servi OPEN toată noaptea. Nu doar pentru că sunt ei OPEN. Ci pentru că BARUL VA FI. Fără ocolișuri. OPEN BAR cu băutură cât să ajungi la mal.

PS Stați cu ochii pe ei pentru că urmează să fie dezvăluite și câteva SURPRIZE ANUNȚATE. Iar pe restul… le veți experimenta.

MENIU

meniu-open-bar

Pret: 160 lei (cine iși ia biletul până pe data de 7 decembrie) 200 lei (cine se își ia biletul după data de 7 decembrie).

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: