NetCamp – 22 noiembrie 2011, Crowne Plaza Bucharest Hotel

Pe 22 noiembrie, Evensys organizeaza cea de-a cincea editie NetCamp, cel mai cunoscut eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web.

Netcamp va reuni atat antreprenori cat si specialisti locali si internationali din mediul online pentru a oferi o imagine completa si a acoperi necesitatile start-upurilor si proiectelor web de pe piata romaneasca, oferind in acelasi timp oportunitati de networking si colaborare. Editia din acesta an va gazdui pe langa conferinte si alte activitati, o serie de 3 micro-evenimente.

Agenda

MOBILEDEV – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

STARTUP UP NOW! – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

WEWORKWEB – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

NET STARTUP – Concurs de idei si proiecte dedicate Internetului si Mobile Internetului. Cele mai bune 5 proiecte ce vor fi prezentate intr-o sesiune speciala la NetCamp, participantii avand sansa de a beneficia de interesul potentialilor investitori prezenti la conferinta.

schema-program1

Programul NetCamp 2011

Fii Blogger Oficial la NetCamp!

Nokia, partener al NetCamp, relanseaza programul “Bloggeri oficiali“ pentru editia de anul acesta din 22 noiembrie. Patru bloggeri pasionati de antreprenoriat online, tehnologie si gadget-uri vor primi acces gratuit la eveniment si vor fi dotati pentru o zi cu terminal Nokia N9 pentru a surprinde prin fotografii si inregistrari video spiritul evenimentului. Toate creatiile lor vor fi apoi postate intr-o sectiune speciala pe site-ul Nokia.ro.

Care sunt cerintele pentru a deveni blogger oficial?
Oameni activi in social media, posesori de blog, conturi pe Twitter si Facebook. Pasiunea pentru blogging, social media si mai ales tehnologie trebuie sustinuta cu referinte anterioare (insemnari pe bloguri, participari la evenimente etc).

Cum se fac inscrierile?
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro cu titlul “Blogger Oficial NetCamp” in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de link-uri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook.  Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

Fii Event Ambassador la NetCamp 2011!

Daca esti pasionat de antreprenoriat online, ai un blog despre online (printre altele) si esti activ pe Twitter si Facebook, poti deveni Event Ambassador la NetCamp 2011.Vei avea acces la aceasta editie si la cea de anul viitor si ocazia de a invita inca o persoana care sa te insoteasca pe 22 noiembrie 2011.

Daca vrei sa promovezi NetCamp2011 pe blogul/site-ul tau, trimite un e-mail la adresa office@evensys.ro cu subiectul „NetCamp Ambassador”, in care sa ne precizezi de cat timp activezi in social media si sa ne povestesti despre interesul tau pentru antreprenoriatul online. Acest statut va fi acordat unui numar limitat de persoane. Termenul pentru primirea cererilor este de 16 noiembrie.

Organizator: Evensys

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, nr. 59, et. 2, sect. 1, Bucuresti
Telefon: +4 021 231 72 13 – 15
Fax: +4 021 231 72 16
E-mail: office@evensys.ro
Web: www.evensys.ro

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: