Nebunie de comedie @Times

Heiii lumeeee…pe 8 martie sarbatorim in….Times…comedie si buna dispozitie alaturi de #Mărutzu, #CosminBighei si #FulvioBalboni. Va fi o seara de stand-up comedy nebuna…

Dupa sute de show-uri de stand-up cu salile pline , in care el a fost sunetist vine sa se faca de ras si in Times…Mărutzuuuu, ruda ma saraca a lui Micutzu.

Cosmin Bighei este actor, comediant şi moldovean. Mulţi se chinuie să-şi facă un nume în stand-up, Bighei s-a născut cu unul. Are la activ peste 250 de show-uri de stand-up în Bucureşti şi prin ţară şi 8 apariții cu momente de stand-up în emisiunile Agentul VIP, Distractis Show, Românii au Talent și iUmor. În 2014 a obținut locul 1 la Festivalul Internațional de Stand-up Comedy din Cluj-Napoca, iar în 2015 locul 1 la Festivalul Otopeniul Vesel, secțiunea stand-up comedy. Cea mai mare satisfacţie a sa e că de când s-a aflat că face poante bune îl caută foarte multe balerine. În spectacolulul său te invită la o călătorie printre stereotipurile ce împânzesc intergalacticul urban. Un drum pavat cu auto-ironie şi umor inteligent ce duce oriunde şi oricand.

Fulvio Balboni, un italian energic, care a câștigat marele premiu în producția TV „Banc Show” de la Prima TV.
Este comediant și, după cum țin să sublinieze organizatorii, „Ne face să zâmbim de fiecare dată când începe să vorbească, ajutat de accentul lui, care, de multe ori devine «accentuat»”.

REZERVARE

Pret bilet: 25 lei. Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: