”Ne dati sau va dam!” @Corner Bar

stand up-corner

”Ne dati sau va dam!” cu Bobi Dumitras, Adrian Lungu si Gabriel Gherghe, duminica 27 Decembrie in Corner Bar de la ora 20:00.

Pe Bobi Dumitras il stiti din cantecele si concertele trupei Fara Zahar. Acum avem ocazia sa il revedem facand stand-up. Acelasi umor neaos moldovenesc, impletit intr-un ghem de glume pe care Bobi il numeste Comedie din Chicioare

Adi Bobo, castigatorul Stand Up Fest 2015, sustine ca e stranepotul lui Ion Creanga. A castigat Festivalul national de satira si umor de la Targu Mures in anul 2010. Locul 2 la festivalul international de stand up comedy Cluj 2013 Locul 3 la Festivalul National de Stand up Comedy Brasov 2013. A sustinut spectacole in toata tara si nu are de gand sa se opreasca decat pe la 93 de ani! Este energic si patimas in ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desavarsit care te va cuceri cu naturaletea sa pe scena.

Gabriel Gherghe,castigatorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generatie a comediei, moldovean din Iasi, face stand-up comedy din mai 2012 si a avut deja spectacole in cele mai cunoscute locatii de profil din toata tara, a urcat pe scena Cafe DeKO si Club 99, cele mai cunoscute cluburi de comedie din tara si a avut spectacole alaturi de comedianti consacrati ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel si Bordea. A avut spectacole si in cadrul Stand-Up in The City cel mai cunoscut turneu de profil din Romania cat si la Festivalul International de Stand Up Comedy Cluj.

REZERVARE

Acces 15 lei. Rezervari: 0758.431.067

INFO

Corner Bar

Str. Tutora, Nr. 2A, Iasi, Romania

Telefon: 075 843 1067

Web: www.cornerbar.ro

FB: www.facebook.com/cornerbariasi

PE ACEEASI TEMA:

Stand-up comedy cu Micutzu, Geo, Mirică și Cîrje

Stand-up Open Mic | Seara amatorilor la Acaju

Stand Up Comedy cu Bogdan Malaele și Victor Bara | Terasa Parc

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Halloween Escape Party | Master Escape

No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Baby Elvis | Fresh @The Trumpets

Atelier Spre 4 | Art+Design

Scrie un comentariu: