Nafi Dresscode – moda italiana la Palas Mall

Pasionaţii de shopping se pot bucura de o nouă destinaţie de cumpărături cu stil, în Palas Mall. De curând, a fost deschis magazinul Nafi Dresscode, un spaţiu dedicat rafinamentului caracteristic modei italiene.

Cu un concept modern şi detalii extravagante, noua locaţie, de la parterul Galeriei Palas Mall, în vecinătatea Jolidon, îi va cuceri pe toţi cei care vor să fie în tendinţe. În această perioadă, clienţii vor fi întâmpinaţi cu o ofertă de inaugurare cu reduceri de până la 50%.

Nafi Dresscode propune articole de cea mai bună calitate, aduse de la ateliere prestigioase din Italia. Îndrăgostiţii de modă vor fi încântaţi să găsească îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii care respectă trendurile actuale şi care pun accent pe eleganţă. Realizate din materiale superioare, după tipare moderne şi cu o execuţie ireproşabilă, produsele Nafi Dresscode cuceresc orice amator de stil.

Doamnele şi domnişoarele îşi pot completa garderoba cu rochii de zi sau de seară cu adevărat deosebite, bluze rafinate, pantofi eleganţi şi comozi, accesorii care le scot în evidenţă şi multe alte articole aparte. Şi domnii îşi doresc să fie la modă, aşa că Nafi Dresscode le propune pantaloni, cămăşi, pulovere, sacouri, geci sau pantofi pentru toate preferinţele.

Pentru clienţii săi, Nafi Dresscode a amenajat spaţiul în ton cu specificul său. Aceştia sunt aşteptaţi într-un ambient relaxant, în culori îndrăzneţe şi completat cu detalii extravagante, cum ar fi un candelabru impozant şi accente cu foiţe de aur.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Half is Free” by Andreea Esca, festival de shopping la Palas Mall

BagExpo, la Palas Mall

Expo Mineralia la Palas Mall

Art East 2017 – festival de creatie vestimentara la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: