Nadia Comăneci și Ilie Năstase, invitați speciali in Iași, la atelierul „Ferestre deschise”

Centru de excelenta Bucium

Celebrii sportivi Nadia Comăneci și Ilie Năstase vor participa, pe 17 octombrie, la atelierul „Ferestre deschise” organizat de Fundația Hope and Homes for Children România la Centrul de Zi pentru copii supradotați care provin din familii cu risc social din Iași.

Evenimentul marchează inaugurarea celui de-al doilea an de parteneriat între HHC România și BRD Groupe Societe Generale, prin alocarea sumei de 50.000 de euro pentru reabilitarea, reamenajarea și dotarea Centrului de Zi.

În cadrul acestui centru, 15 copii supradotați care provin din familii cu situații materiale precare sunt sprijiniți să continue școala și să aibă rezultate deosebite la învățătură. Alături de o parte dintre ei, Nadia Comăneci și Ilie Năstase vor completa sâmbătă un desen de grafitti care va înfrumuseța pereții sălii de sport a Centrului de Zi. Atelierul va fi moderat de Dragoș Bucurenci, activist civic și trainer de comunicare.

La eveniment vor lua cuvântul Otto Sestak, Directorul Național al HHC România, reprezentanți ai BRD Iași, reprezentanți ai DGASPC și ai Consiliului Județean Iași.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 octombrie, ora 13:30, în sala de sport a Centrului de Zi din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Bucium (Iași, Str. Păun, nr.70).

INFO

Complexului de Servicii Comunitare Bucium

Str. Păun, nr.70, Iași

www.hhc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: