Mystery Dinner In The Garden #2

Continuă să se reinventeze. Le place să se autodepășeasca și să ofere clienților ocazia de a trăi altfel de experiențe.Prin urmare, pe data de 20 Septembrie, la ora 19:00, Little Texas organizează cea de-a doua ediție Myestery Dinner In The Garden.

O altfel de cină. Cu un mise en place încântător, în aceeași grădină vestită pentru liniștea ce o oferă, departe de agitația orașului, la lumina caldă a lumânărilor, în mireasma florilor și răcoarea plăcută a lunii Septembrie.

Un meniu misterios gândit în cele mai mici detalii de chefii Little Texas, vinuri ce poartă semnătura unor crame premium, atent selectate de somelierii locației, toate acestea prezentate într-o manieră unică, pentru o experiență inedită.

O seară specială, o seară în care veți fi cuceriți de creativitatea preparatelor, de buchetul fiecărui pahar de vin și de atmosefera boemă, relaxantă ce ne va purta într-o incursiune… surpriză.

REZERVARE

Prețul unui bilet este de 200 lei.  Locuri limitate.  Rezervă-ți experiența: 0741.740.740. Biletul se plătește integral înainte și poate fi achiziționat din incinta restaurantului.

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-3318

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

www.facebook.com/LittleTexas.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: