”My Friend” – instalație performativ experimentală @Teatru Fix

my-friend-expo

Sambătă, 31 octombrie si duminică, 1 noiembrie, la Teatru Fix, „My Friend” te provoacă să explorezi, într-un spațiu atipic, un nou limbaj artistic, susținut de noile tehnologii și mediul digital, care transformă o experiență virtuală într-o experiență live.

Ce este o instalație performativ experimentală?

„My Friend” este mai mult decât un spectacol, este un mecanism în care spectatorii sunt invitați participe activ prin intermediul propriului cont de Facebook. „My Friend” pornește de la o poveste despre căutare și regăsire, cu și despre cei care s-au întrebat cel puțin o dată cine sunt și unde vor să ajungă, care vor să descopere noi perspective, care cred că un om din șapte miliarde poate face diferența si care sunt pregătiți să pornească într-o călătorie-experiment către noi orizonturi.

O producție Compania PunctArt în parteneriat cu Compania de Teatru Labirint (București). Echipa: Grațiela Bădescu, Catrinel Bejenariu, Delia Florea, Smaranda Pasnicu, Ana Turos, Catinca Drăgănescu, Dragoș Ivaneț, Simona Rujan, Cristi Vieriu, Alina Anca, Răzvan Pascu, Ruxandra Bularca, Roxana Munteanu, Raluca Rădoi, Andreea Bădescu, Anca Ștefan, Selma Dragoș, Alexandra Petroiu.

ACCES

Accesul e gratuit, pe bază de rezervare. Numărul de locuri este limitat. E necesar ca toți participanții să aibă cont de Facebook. Înscrierea se va face doar online. IMPORTANT: Nu uita să aduci cu tine un device care permite conectarea la o rețea WI-FI pentru că vei construi în timp real, alături de artiști, conținutul performance-ului!

  • Sâmbătă, 31 octombrie, ora 19:30 și 21:30
  • Duminică, 1 noiembrie, ora 19:30 și 21:30

„My Friend” este un proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea I/2015. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: