My EcoBike Iasi

my-ecobike-iasi

Începând cu data de 18 aprilie 2015 sunteti invitati în parcare la Hotel Moldova Iasi, cu mic, cu mare, să faceti echipe de distracție și să vă bucurati de soare și vremea minunată de afară. Se dă START la deschiderea sezonului de AVENTURĂ și DISTRACȚIE pe 3 roți.

Știm că te-ai săturat de frig și vreme mohorâtă și că de abia aștepți să ieși din casă și să petreci cât mai mult timp afară. Ia-ți de mână copiii, soțul/soția, iubitul/iubita, părinții, prietenii și hai să zâmbim soarelui, parcului, oamenilor care ies și ei în aer liber. Împreună, ne alăturăm marilor orase din Europa unde bicicleta/trotineta a devenit deja un mod de viață. Noi deja am pregătit trotinetele MyEcoBike să te răsfățăm așa cum se cuvine, din primăvară până târziu în toamnă.

Avantajele utilizării unui asemenea mijloc de transport sunt multe: nu poluează, iar prețul închirierii este accesibil. Te lăsăm pe tine să găsești restul avantajelor… Se conduc ușor, prind o viteză bună, iar despre motoarele electrice se spune că sunt – „The next generation”.

Unde? Începând cu data de 18 aprilie 2015 în parcarea Hotel Moldova. Ce? 10 biciclete electrice disponibile pentru inchiriere. Multă bună dispoziție. Socializare și noi buni prieteni. Multe alte surprize.

INFO

My EcoBike Iasi

Parcare Hotel Moldova

myecobike.ro

www.facebook.com/MyEcoBikeIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: