MWC 2016: Moverio BT-300 – cei mai ușori ochelari inteligenți OLED din lume

Noul model are un procesor Intel Atom cu patru nuclee, rulează sistemul de operare Android 5.1 și are o durată de funcționare de până la șase ore. Camera HD de 5 MP și senzorii de care dispune Moverio BT-300 îi permit randarea unui volum mare de conținut 3D. Epson continuă seria de inovații începută acum 51 de ani cu noi produse revoluționare: PaperLab, sistemul de reciclare a hârtiei și noua serie de roboți industriali

Epson prezintă la Mobile World Congress (MWC) cea de-a treia generație a ochelarilor inteligenți Moverio pentru realitate augmentată. Noul model, Moverio BT-300, încorporează propria tehnologie Epson de ultimă generație pentru ecrane digitale OLED pe bază de silicon. Astfel, Moverio BT-300 va fi cel mai nou model de ochelari inteligenți de pe piață. Sunt cu 72% mai ușori decât primul model Moverio, lansat în 2011, și stabilesc astfel un nou standard de greutate pentru ochelarii inteligenți de realitate augmentată.

Epson se axează și pe dezvoltarea de aplicații destinate atât segmentului consumer, cât și zonei de business care să diferențieze gama Moverio de celelalte modele de ochelari inteligenți de pe piață. Noul model încorporează un procesor Intel Atom cu patru nuclee, rulează sistemul de operare Android 5.1 și are o durată de funcționare de până la șase ore. Toate aceste lucruri îi permit să randeze un volum semnificativ de conținut 3D. Acesta este randat în funcție de ce vizualizează utilizatorul și de informațiile primite de la camera HD de 5 MP și de la senzorii de care dispune.

Modelul Moverio este diferit față de alte tipuri de ochelari inteligenți de pe piață care oferă tot felul de funcții, fără să țină cont de modul de utilizare. Fiecare decizie în ceea ce privește designul noului model are în spate scenarii care țin cont de felul în care va fi utilizat dispozitivul. Mai mult, tehnologia noastră Si-OLED deschide o nouă perspectivă referitoare la dezvoltarea ochelarilor inteligenți. Cu ajutorul tehnologiei OLED putem profita de pe urma diminuării consumului de energie, de greutate, a îmbunătățirii timpului de răspuns, al rezoluției HD, al luminozității crescute și al contrastului ridicat. În plus, prin faptul că am ales siliconul în locul sticlei, am reușit să avem un display cu o densitate mai mare a pixelilor”, spune Atsunari Tsuda, general manager responsabil de proiectul Moverio.

Noul produs este ultimul dintr-o lungă serie de inovații și continuă angajamentul Epson pentru crearea de dispozitive capabile să îmbunătățească performanțele utilizatorilor, deschizând o serie de oportunități pentru industrii și afaceri.

PaperLab – primul sistem compact care transformă hârtia folosită în hârtie nouă direct la sediile companiilor

Epson PaperLab

Spre exemplu, anul trecut, compania Epson a anunțat două noi echipamente inovatoare. Primul își propune să revoluționeze modul de reciclare a hârtiei și se adresează spațiilor de birouri. Epson PaperLab este primul sistem compact capabil să producă hârtie nouă din deșeurile de hârtie ale birourilor companiilor și va intra în producție în acest an. Hârtia este fabricată cu ajutorul tehnologiei Dry Fiber, care nu folosește apă. Din punct de vedere al eficienței, Epson PaperLab poate produce 14 coli de hârtie A4 pe minut sau 6.720 în 8 ore. Dimensiunile fiecărei coli de hârtie pot fi modificate în funcție de mărime sau grosime. Mai multe detalii despre Epson PaperLab puteți găsi accesând acest LINK:

Roboți industriali pentru maximizarea spațiului de producție

Primul produs din seria NAl doilea echipament, un robot industrial în șase axe, cu braț pliabil, permite instalarea în spații foarte mici și astfel oferă companiilor posibilitatea folosirii la maximum a spațiilor de producție. Primul astfel de produs va apărea pe piață în luna mai și va face parte din seria N de roboți industriali. Designul inovativ pe car o vor avea aceștia permite instalarea lor în spații chiar și de 600 de milimetri pătrați, echivalentul spațiului ocupat de un angajat.

 

Roboții reduc timpii ciclului de mișcare, oferind astfel un randament mult mai mare de productivitate. Durata redusă de ajustare și de programare diminuează semnificativ timpul de instalare al acestora.

Caracteristicile seriei N, fac roboții în șase axe, ideali pentru asamblarea și inspecția produselor și componentelor electronice, auto și medicale. Roboții din seria N, pot fi folosiți pentru automatizarea multor procese, cum ar fi înșurubarea, inserția componentelor, manipularea materialelor și încărcarea produselor în dispozitivele de testare. Detalii despre specificațiile și aplicabilitatea noii serii de roboți industrial găsiți accesând acest LINK.

 

Gama de produse Epson cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală, sisteme de imprimare şi proiectoare 3LCD până la roboți industriali, ochelari inteligenți şi sisteme de detecție şi se bazează pe tehnologii originale compacte, economice şi de mare precizie. Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajați în 94 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului şi comunităților în care operează.

INFO

www.epson.eu

eco.epson.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: