Muzica traditionala de Craciun la Filarmonica Iasi

Filarmonica ieseana a pregatit pentru publicul care apreciaza concertele corale si muzica traditionala de Craciun trei evenimente menite sa marcheze sarbatoarea Nasterii Domnului.

filarmonica-iasi decembrie

Primul dintre acestea va avea loc sambata, 15 decembrie, de la ora 19, sub genericul „Poveste de Craciun”. Concertul va fi oferit de Corul academic „Gavriil Musicescu”, ce evolueaza sub bagheta dirijorului Doru Morariu. Alaturi de solistii Luminita Badarau, Cristina Barlescu, Mirela Diaconu, Cristina Honciuc, Paloma Rogojina, Luiza Torboli, Daniel Barlescu, Cosmin Morariu si Liviu Muntean, va urca pe scena si Traian Miscu, avand calitatea de invitat. La pian vor interpreta Ciprian Ciotlos si Edith Arva, in timp ce Nicoleta Manolache si Radu Casiean vor canta la flaut si la chitara. Pentru acest concert, biletele au fost puse in vanzare la urmatoarele preturi: 19 lei si 44 de bani, 18 lei si 36 de bani, 15 lei si 12 bani. Elevii si studentii au reducere, pentru acestia biletul costand 12 lei si 96 de bani.

Acelasi eveniment este programat si pe 22 decembrie, tot de la ora 19, in incinta Palas Mall, intrarea fiind libera.

Pe 17 decembrie, de asemenea incepand cu ora 19, la Filarmonica va fi sustinut un concert de muzica traditionala cu specific de Craciun, in interpretarea Ansamblului „Icoane Moldave”, din care fac parte aproximativ 40 de studenti. Acesta activeaza in cadrul filialei de la Piatra Neamt a Academiei „Gh. Dima” din Cluj-Napoca, sub indrumarea Deliei Stoian-Irimie. La acest concert, biletele pot fi achizitionate cu 15 lei si 12 bani, 14 lei si 4 bani, respectiv cu 12 lei si 96 de bani. Pentru elevi si studenti biletele se vand cu 7 lei si 56 de bani.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

INFO

Filarmonica de Stat „Moldova” Iasi – Romania
Str. Cuza Voda 29
Tel: (004) 0232-212509, 0232-314601
filarmonicais.ro/ro/concerte

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: