Muzica, tema celei de-a 15-a editii ArtBoutique, 23-25 august

ArtBoutique editia 15

Clasică, usoară, alternativă, metalică, electrică, rece, caldă, instrumentală, muzica, sub orice formă va reprezenta sursa de inspiratie pentru cei 40 de artisti handmade care vor expune cele mai frumoase obiecte lucrate manual ispirate din această artă. Bijuterii clasice sau realizate din materiale usoare, alternative în materie de shopping, metale semipretioase în combinatii inedite, culori electrice sau obiecte realizate din lemn, toate vor fi expuse în perioada 23 – 25 august, în cadrul celui mai longeviv târg de handmade din Sibiu. Evenimentul va avea loc în Piata Mică, în zona din fata Muzeului de Istorie Universală Franz Binder.

INSCRIERE

Persoanele interesate să participe trebuie să completeze o cerere de înscriere însotită de un portofoliu de produse realizate sau adresa web unde acestea pot fi vizualizate. Perioada de înscriere a portofoliilor a început în data de 28 iulie si continuă până  în data de 15 august. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor.

Vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reuneste periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât si din tară, oferindu-le posibilitatea să-si etaleze talentul într-un cadru organizat.

INFO

www.artboutique.org

https://www.facebook.com/artboutiquesb

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: