Muzeul Memoriei te invită să-l descoperi!

Muzeul Memoriei te invită să-l descoperi! Timp de o zi, pe 14 mai 2018,  începând cu ora 14:00, il veți găsi la Cuib alături de Telefonul Amintirilor.

Ridică receptorul și ascultă universul sonor al unui oraș de acum 100 de ani, Iașul, capitală supraaglomerată. O selecție de mărturii, articole din ziare, memorii, care oferă alte perspective asupra unui eveniment marcant, Marele Război.

Ridică receptorul și înregistrează-ți propria amintire! Ai ocazia să îți trimiți un mesaj pe care să îl primești peste un an. Tu ce ai vrea să nu uiți azi?

Început în iulie 2017, Muzeul Memoriei este în primul rând un loc al amintirilor în care trecutul se unește cu prezentul pentru a căuta în istoria fiecăruia perspective noi, uitate și prea puțin ascultate. Muzeul Memoriei își propune ca prin imagini, sunete și cuvinte grăite să ridice o întrebare: suntem noi memoria noastră care se naște din cursul și pe parcursul istoriei gândite și trăite?

Muzeul Memoriei le mulțumește finanțatorilor, partenerilor și tuturor celor care ne-au ascultat ideea, ne-au sfătuit, ne-au ghidat și care sunt alături de noi în acest demers.

Un proiect creat de Asociația Punctart. Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Parteneri: CUIB, Hubrica, Fundația Păpădia, În Dialog, Muzeul Municipal Iași, Centrul de Excelență în Studiul Imaginii (CESI), Muzeul Municipiului București, Muzeul Național al Literaturii Române, Fundația Principesa Margareta prin Telefonul Vârstnicului, A.R.C.E.N. Parteneri media: Agerpres, Suplimentul de Cultură, Viva FM. Sursa fotografie: Proiectul Photo Historia, Colecția privată Sorin Nica

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Webwww.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: