Muzeul figurilor de ceara | Era Shopping Park

Nu mai puțin de 30 de statui de ceară, în mărime naturală, ale unor personalități mondiale vor poposi în perioada 17 ianuarie – 9 februarie, la centrul comercial din Soseaua Pacurari, nr 201.

Simona Halep, Nicolae Ceaușescu, Smiley, Inna, Vladimir Putin, Mr. Bean, Al Pacino, Robert de Niro, Justin Bieber, Ariana Grande, Messi, George Hagi sau Michael Jackson sunt câteva dintre personalitățile realizate din ceară, cu care doritorii se vor putea fotografia la ERA Park.

Expoziția este organizată de Muzeul figurinelor de ceară din Varna, Bulgaria, și ajunge pentru prima oară în Iasi. Personajele arată ca și cum ar fi în viață, dat fiind că artiștii care le-au realizat au folosit păr adevărat, iar ochii sunt făcuți din proteze reale.

Expoziția poate fi vizitată de luni pana sambata între orele 9.30 și 21.00 si duminica in intervalul 9.30 – 20.00.

BILETE

Prețul unui bilet la expoziție este de 20 de lei, iar studenții, pensionarii și cei până în 18 ani plătesc 10 lei. Copiii până în 6 ani, inclusiv, au intrarea liberă (cu insotitor), în vreme ce grupurile de elevi sau studenți beneficiază de reducere, prețul fiind de 5 lei pe persoană, iar însoțitorul are intrarea gratuită.

INFO

Era Park Iasi

Soseaua Pacurari nr 201, Iasi

Webera-iasi.ro

FB: www.facebook.com/eraiasi

PE ACEEASI TEMA:

DRIVE-IN Stand Up Comedy la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

International Coffee Day

Expoziție Dan Perjovschi și Monotremu: Școală-te!

45 de povesti cu poetul Emil Brumaru, un nou proiect editorial FILIT

Expoziția „Culorile Iașului” și lansarea cărții Harap Alb cu ilustrațiile graficianului Ludwig Dombrowsky

Scrie un comentariu: