Musical interactiv la BCU Iasi

Musicalul interactiv „Marte dansează cu Pământul” – va avea loc  luni, 20 martie 2017, ora 11:00, in Aula BCU Iași

În cadrul unei vizite pe Pământ extratereştrii vizitează Germania, intrând în contact cu limba germană, cultura şi cotidianul localnicilor. Pe parcursul unei călătorii fanteziste ritmate, de aproximativ 40 de minute, artistul din Hamburg, Lyonn Redd dirijează cu mult umor pe tinerii învăţăcei ai limbii germane prin meandrele acesteia, cu un program diversificat și amuzant de muzică, jocuri și concursuri.

Show-ul său „Marte dansează cu Pământul” este dedicat elevilor care au cunoștințe minime de limba germană, cu scopul de a-i învăța, prin joacă, expresii, cuvinte și lucruri interesante despre Germania.

Aventura se desfăşoară interactiv într-un film animat, la care tânărul public participă intens pe tot parcursul spectacolului. Numeroase imagini, ilustrând peisaje şi scene din viaţa cotidiană din Germania, se succed dinamic în faţa privitorilor, secondate de explicarea ludică a vocabularului folosit.

Ritmuri muzicale variate (hituri din chart-uri, muzică house, pop şi electronică) contribuie la crearea unei atmosfere degajate, în care sunt transmise prin joacă numeroase cunoştinţe.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: