Mr. Robot, probabil cel mai bun serial apărut în 2015

mr-robot-foto-serial-2015

Primul episod a starnit multe discutii online. Producatorii au vrut sa faca asta, din acest motiv episodul cu numarul 2 a aparut la o luna distanta. In plus, nici nu au primit bine rating-ul TV de dupa episodul pilot si deja au prelungit serialul cu inca un sezon. Asta arata ca e un serial bun si adaptat la anul in care a fost lansat.

F*ck Society: Mr. Robot aduce paranoia din social media la extrem (Recenzie)

Indraznet si inovator, serialul Mr. Robot preia tema clasica si conspirationista – Evil Corp (numele perfect) indatoreaza milioane, creandu-si un profit urias si un sir lung de cadavre, din perspectiva unui hacker (Rami Malek) cu un simt al dreptatii si o fobie de socializare care e racolat de un  misterios anarhist (Christian Slater) intr-un grup de tip Anonymous.

Mr. Robot nu are doar enigme, subiecte moderne si fierbinti precum corporatocratia, hipertehnologizare, Facebook, dependenta, notiunea de libertate intr-o lume supravegheata, ci un ritm special, punctat de savuroase momente poetice si dileme morale. Citeste recenzia completa pe www.x-tremeradio.ro.

INFO

www.facebook.com/WhoIsMrRobot (apropo, si felul in care raspund la comentarii are ceva din stilul serialului)

twitter.com/WhoIsMrRobot

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: