Mr. Robot, probabil cel mai bun serial apărut în 2015

mr-robot-foto-serial-2015

Primul episod a starnit multe discutii online. Producatorii au vrut sa faca asta, din acest motiv episodul cu numarul 2 a aparut la o luna distanta. In plus, nici nu au primit bine rating-ul TV de dupa episodul pilot si deja au prelungit serialul cu inca un sezon. Asta arata ca e un serial bun si adaptat la anul in care a fost lansat.

F*ck Society: Mr. Robot aduce paranoia din social media la extrem (Recenzie)

Indraznet si inovator, serialul Mr. Robot preia tema clasica si conspirationista – Evil Corp (numele perfect) indatoreaza milioane, creandu-si un profit urias si un sir lung de cadavre, din perspectiva unui hacker (Rami Malek) cu un simt al dreptatii si o fobie de socializare care e racolat de un  misterios anarhist (Christian Slater) intr-un grup de tip Anonymous.

Mr. Robot nu are doar enigme, subiecte moderne si fierbinti precum corporatocratia, hipertehnologizare, Facebook, dependenta, notiunea de libertate intr-o lume supravegheata, ci un ritm special, punctat de savuroase momente poetice si dileme morale. Citeste recenzia completa pe www.x-tremeradio.ro.

INFO

www.facebook.com/WhoIsMrRobot (apropo, si felul in care raspund la comentarii are ceva din stilul serialului)

twitter.com/WhoIsMrRobot

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: