Mow, Wow, Wow – concurs de cosit iarba la Enduro Ranch

Concurs de cosit iarba. Cu coasa, nu cu moto coasa. Din aia adevărată. Intrarea este liberă, cu această ocazie, în zona de open-space. Duminica, 17 iunie 2018, de la ora 16:00.

INSCRIERE

CINE se poate înscrie și cine poate înscrie pe cine, la distracția #enduranchwild
– bărbați care (mai) știu să cosească și vor să-și impresioneze colegii – și colegele – de muncă
– femei care vor să cosească nu doar să coasă
– manageri care vor să testeze aptitudinile fizice, motrice și de orientare în spațiu ale unor membri ai echipei
– angajați care vor să testeze capacitatea șefului de-a lucra cu o coasă deasupra capului
– femei care vor să afle dacă bărbatul pe care-l înscriu la concurs (de obicei fără știrea lui) știe să manevreze… o coasă

CONDITII

Concurentul își va da acordul, în scris, cel mai târziu în ziua concursului (aveți timp să-l convingeți)
Concurentul trebuie să reprezinte o organizație – firmă, asociație, instituție publică, club, partid politic, etc.  Vârsta minimă 16 ani, vârstă maximă nu avem – dacă ești activ și ai fost ales să reprezinți o organizație, minunat, coasa îți va fi prietenă… Doar primii 10 înscriși (care îndeplinesc și celelalte condiții) vor participa – primul venit, primul servit. Va exista o scurta listă de rezervă în cazul în care unii înscriși se retrag (sau nu își exprimă acordul, în cazul în care au fost înscriși de altcineva)

DISTANȚA în lungime a suprafeței de cosit este cam de 150 m, lățimea fiind cât cuprinde mișcarea naturală a brațelor. Amenajăm 10 culoare pentru fiecare participant, cu o distanță sigură între ele.
Pentru că vrem să prelungim distracția, la jumătatea distanței te vei opri să ascuți coasa (nu s-o bați, da?) – în aplauzele și încurajările susținătorilor, mai ales ale susținătoarelor.

Câștigă cine ajunge primul la capăt ȘI are culoarul cosit ca barba. La Enduro Ranch nu viteza este cea mai importantă… DA, coasele vi le împrumută organizatorii (toate sunt la fel).

PREMII

PREMIUL I – o zi întreagă pentru organizația pe care o reprezinți, în singurul parc natural și de aventură off-road din zona Moldovei – pentru toți angajații sau membrii acesteia.
PREMIUL II – o zi întreagă pentru departamentul în care lucrezi din cadrul organizației pe care o reprezinți, la Enduro Ranch
PREMIUL III – o zi întreagă pentru tine și managerul organizației tale împreună cu familiile voastre, la #enduranch (dacă ți se pare pedeapsă, dăm o ladă cu bere, în schimb; dacă tu ești managerul, vino cu… cine vrei)
Nu exista mențiuni, premii speciale sau de consolare. Zilele de acces se vor stabili de comun acord, în funcție de programul de rezervări al parcului.

PROGRAM

  • 16 – 17 confirmare înscriși, reguli, briefing;
  • 17 – 18 CONCURS;
  • 18 – 19 Premiere, fotografii, interviuri, demonstrații;
  • 19 – 22 Continuarea distracției în miros de iarbă proaspăt cosită.

Iarba cosită va fi dată – cu titlu gratuit – pentru hrana animalelor unei gospodării din sat. Ca de obicei la evenimentele #enduranchstyle, meșteșugarii și producătorii agricoli locali – din tot județul Iași – sunt bineveniți să își promoveze produsele și serviciile, GRATUIT. Contactați-ne, să rezervați un loc pentru stand.

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.facebook.com/enduranch

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: