Motoraliul Anual National Romania, editia a IV-a

man man 2016Avem deosebita placere sa va invitam la cea de a patra editie M.A.N. Romania – Camping Stana de Vale Sovata, in perioada 18-21 august 2016.

In buna traditie, APAN MOTORS IASI, dealer autorizat BMW MOTORRAD ROMANIA, va fi din nou alaturi de organizatori.  Sesiuni de ride-test, custom-bikes, parada, concursuri, concerte , multa bere si prietenie! Un eveniment moto complet, de la care nu poti lipsi !

Si in acest an vor avea o campanie caritabila, de aceasta data in sprijinul Casei Tinkerbell din Sovata.  La cea de a IV a editie, M.A.N. Romania nu uita de copiii defavorizati. Si anul acesta vor organiza o colecta pentru copiii mai putin norocosi, carora le lipsesc anumite lucruri si carora le puteti aduce un zambet pe fata! Asadar,  toti cei care vor participa, si nu numai, sunt invitati sa renunte la o jucarie, ceva dulce, la o carte, un monitor / unitate peste care s-a asternut praful, in sprijinul acestor copii. Toate obiectele vor fi inventariate si donate catre copilasi.

In ceea ce priveste partea artistica a festivalului, organizatorii au o adevarata surpriza pentru participanti. A devenit o moda ca la evenimentele moto sa vedem cap de afis trupe consacrate, foarte cunoscute de public. Ei au hotarat ca anul acesta este timpul sa o ia pe alt drum si sa promoveze mai mult tinerele talente.

Astfel ca, in seara zilei de sambata, 20 august 2016, vor avea deosebita onoare sa va prezinte, in concert, pentru prima data la nivel national, ORCHESTRA UNIVERSITATII DE ARTE GEORGE ENESCU din Iasi, FICS JAZZ & POP ORCHESTRA. Formata din cadre didactice si studenti talentati , acestia vor sustine un concert de 2 ore , structurat in 2 parti:

  • prima parte va fi un program de blues/tenta blues (Blue Brothers, Tracy Chapman, Garry Moore, Bill Withers, John Mayer si altii), cu suflatori, blues cum rar se canta in Romania ;
  • partea a doua a concertului va fi un program de soul, funk & rock : james Brown, Stevie Wonder, Wild Cherry, Jimmy Hendrix, Pink Floyd, Joan Jet, Deep Purple si Guns’n Roses.

Prima seara de M.A.N. , joi 18 august, va fi seara prieteniei. Se vor depana povesti de calatorie cu Petrica Ciobanu . Nu ratati povestea celor “25000 km pe motor din Romania pina in Mongolia – din Radauti pina la Ulan Bator“.

Mai multe detalii, in curand!

INFO

M.A.N. Romania

www.facebook.com/cristi.cristian.moto

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: