Moto Delta 2016

moto delta 2016

M.C. Seawolves Tulcea are placerea de a va invita si in acest an la MotoPetrecereaDeltei, unde dupa cum v-au obisnuit de la editiile anterioare incearca sa imbine in inima naturii distractia si spiritul de haiducie .

Astfel, in weekendul 29 – 31 Iulie sunteti asteptati in aceeasi locatie ca si anii trecuti, si anume intre localitatile Luncavita si Nifon intr-un loc numit si stiut ca “Valea Fagilor”. Locatia se afla intr-o padure cu poienita pe malul unui lac, deci avem si umbra si soare dupa preferinte pentru nani doar la cort.

Intrarea este libera pentru motociclisti asa ca sa va ajunga pentru mai multe beri dupa ciorba de peste cu mujdei oferita din partea casei, in rest mancarea si bautura se gasesc in mai multe sortimente si la preturi decente .

harta moto delta 2016

Bineinteles ca nu vor lipsi concursurile cu premii consistente si nici formatiile ce vor incinge atmosfera in serile de vineri: SUKAR NATION ; STIREX ; RECIPE FOR HATE si sambata : LUPU’ CEL RAU ; BRONX ; UNABLE KAIN ; NEW WAVE plus cantari folk la foc de tabara cu gasca NUMAI PE ROSU si un foc de artificii pe cinste .

Asa ca sunteti asteptati cu bratele deschise, voie buna , bere la rece, pestele dand din coada si mujdei la kg.

INFO

M.C. Seawolves Tulcea

www.seawolves.ro

www.facebook.com/pages/Seawolves-MC-Tulcea

PE ACEEASI TEMA:

Noaptea Privighetorilor #6, in Gradina Botanica

Festivalul de Arhitectură Iași – F.A.I. 2018

Forza ZU 2018

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara cu antreprenori – Paul Padurariu

Cinema Ateneu: 22-24 iunie 2018

Germana de vacanta

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ion Creangă”

Scrie un comentariu: