Motive de rasfat pentru femei, la Iulius Mall / 1-8 martie

În această primăvară, IULIUS MALL le oferă doamnelor si domnisoarelor noi motive de răsfăt. „Frumusetea e o armă. Foloseste-o de ziua ta!” este sfatul IULIUS MALL pentru femei, cărora le-a pregătit cadouri tentante.

Persoanele care fac cumpărături din IULIUS MALL, în perioada 1 – 8 martie 2014, în valoare cumulată de minimum 100 de lei, pot câstiga, zilnic, unul din cele 100 de premii garantate de înfrumusetare. Mai mult, zilnic, la ora 20.00, prin tragere la sorti, va fi desemnat câstigătorul unui premiu special: o schimbare de look în valoare de 1.000 de lei.

Norocoasele se vor delecta cu servicii de manichiură, hair-styling si make-up, precum si cu o sesiune de cumpărături la brandurile îndrăgite din mall. Si pentru că frumusetea feminină este sărbătorită la început de mărtisor, până pe 8 martie, doamnele si domnisoarele sunt asteptate la etajul întâi al IULIUS MALL, unde vor fi răsfătate cu sesiuni gratuite de make-up. În plus, de ziua lor, de la ora 18.00, în zona special amenajată la parterul mall-ului, profesionistii The Make-up Shop le vor învăta pe clientele interesate trucuri pretioase de înfrumusetare.

Tot până pe 8 martie, admiratoarele IULIUS MALL de pe Facebook se pot înscrie la un concurs foto, care va premia cel mai frumos zâmbet. Autoarele celor mai votate trei fotografii vor fi răsplătite cu vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei.

De vineri, 28 februarie, si până sâmbătă, 8 martie, la parterul IULIUS MAL va avea loc un târg expozitional de mărtisoare si cadouri realizate manual de artisti ieseni.

INFO

www.iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: