Moșul de la Iulius Mall îți aduce în dar un Ford Fiesta Trend

iulius-mall-de-cracun-ai-distractia-cadou-afis-premii-ford-fiesta-iasi-2013
Ca în fiecare an, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, IULIUS MALL IAȘI îi surprinde pe clienţii săi cu premii valoroase. Pentru cei mai harnici cumpărători, Moş Crăciun de la IULIUS MALL a pregătit nenumărate cadouri, printre care şi un autoturism Ford Fiesta Trend.

IULIUS MALL a dat startul campaniei „De Crăciun ai distracţia cadou!”, care se desfăşoară până pe 24 decembrie. Ajutoarele celui mai simpatic bătrânel au pregătit daruri peste aşteptări pentru pasionaţii de shopping. Astfel,cumpărăturile de minimum 100 de lei garantează participarea la marea tombolă a iernii. Clienţii trebuie să completeze taloanele primite de la Centrul Info şi să le depună în urna magică a Moşului. Cel mai norocos dintre participanţi, desemnat prin tragere la sorţi chiar în Ajunul Crăciunului, la ora 12.00, va fi recompensat cu un premiu cu totul deosebit: o maşină FORD FIESTA TREND.

Tolba Moşului este plină cu daruri, aşa că, în fiecare seară din perioada de desfăşurare a campaniei, la ora 20.00,se va desemna câştigătorul unui telefon NOKIA LUMIA 520. De asemenea, zilnic, primii 200 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru cumpărăturile lor din magazinele IULIUS MALL primesc cadouri garantate:căni cu tematică de Crăciun, fulare, vouchere de cumpărături, cosmetice Avon, sticle de vin „Domenii” de la Cotnari şi răcoritoare Cappy Pulpy.

iulius-mall-de-cracun-ai-distractia-cadou-foto-2013

Cu premii atât de frumoase, periplul prin magazinele IULIUS MALL în căutarea darurilor perfecte pentru cei dragi va fi o plăcere. În plus, ca în fiecare an, îndrăgita destinaţie de timp liber s-a transformat într-un tărâm fermecat, cu brazi împodobiţi, globuri strălucitoare şi luminiţe multicolore.

INFO

www.iuliusmall.com
pr@iuliusmall.com
www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: