Moscow Night with Andrey Pushkarev

Seria de petreceri “Moscow Night”, organizata in aceasta perioada de agentia Cyclic, va ajunge in Iasi , in clubul XS, sambata, 10 decembrie.

Line-up:
Andrey Pushkarev ( http://www.facebook.com/andrey.pushkarev.deepmix.eu )
Mano ( http://www.facebook.com/mano.andrei)
Atapy ( http://www.facebook.com/atapy )

Pentru Andrey Pushkarev, primii pasi in cariera de DJ-i au fost facuti la doar 14 ani, la postul de radio din cadrul liceului la care studia. Doar un an mai tarziu primea primul sau gig, iar visele tanarului rus prindeau tot mai mult contur. In 2000 se muta la Moscova si, prin intermediul unei companii germane, devine unul din putinii distribuitori de muzica din capitala Rusiei. Aici a avut ocazia sa asculte si sa selecteze cea mai buna muzica electronica. In 2006, primeste un post la radio-ul Deepmix Moscova, una dintre cele mai importante statii din Moscova. Prin intermediul Deepmix incepe sa puna muzica la tot mai multe gig-uri in Rusia, iar mai apoi in restul Europei si chiar in America de Sud.

Pentru Mano, totul a inceput in urma cu 6 ani, in 2009 devine rezidentul fostului Hypnotic, din Iasi, iar cu timpul a reusit sa imparta pupitrul cu nume precum Satoshi Tomiie, Simon Baker, Monoroom, Alex Flitsch, Markus Homm sau Tom Clark. Mano se poate lauda si cu un mix saptamanal pentru One Underground, dar si cu o prezenta la “revelionul clubbing” de 1 mai, atunci cand a mixat pe plaja Kudos, din Mamaia. Mai mult, o data cu vara lui 2011, Mano devine chiar rezidentul plajei Kudos, bifand aici importante gig-uri alaturi de cele mai importante nume ale scenei de profil romanesti dar si impreuna cu artisti de peste hotare.

Atapy, noul artist al agentiei Cyclic, poate fi considerat, fara greseala, unul dintre cei mai promitatori tineri artisti romani din industrie. Cu productii ce au starnit interesul unor case de discuri si a unor colegi DJ-i cu experienta, precum si invitatiile in cluburi din afara tarii fac din Atapy unul dintre cei mai potriviti artisti pentru un eveniment Moscow Night.

Ora: 22:00
Intrare: 20 RON/primii 100 de clienti primesc un Heineken din partea clubului

RSVP : 0729 292 610
www.xsclub.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: