”Mos Craciun in trening” – campanie cu scop caritabil

mos craciun in trening

Proiectul “Moş Crăciun în trening” este un proiect organizat de ATEFS (Asociaţia Tinerilor din Educaţie Fizică şi Sport) de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, care se desfăşoară în perioada 14 XII – 18 XII 2015.

Acţiunea constă în donarea de materiale sportive, jucării, dulciuri şi fructe copiilor defavorizaţi ai Şcolii Generale cu clasele I-VIII , din Comuna Golban, judeţul Iaşi, în preajma Sfintelor Sărbători de iarnă.

Se va realiza o campanie de strângere de bani şi materiale sportive, atât prin amplasarea unei urne în incinta facultăţii, cât şi prin colectarea de materiale sportive de la studenţii şi profesorii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport care vor dori să contribuie.

În data de 18 XII 2015 se vor oferi produsele colectate, prin deplasarea studenţilor implicaţi în proiect la şcoala din Golban. Evenimentul care va marca încheierea proiectului va fi format dintr-un program de colinde, recitare de poezii, concurs de desen şi alte activitaţi, antrenante deopotrivă pentru copiii și studenţii participanţi.

INFO

Hunter’s Pub

Parcul Expozitiei, Iasi

www.facebook.com/hunterspub.copou

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: