”Mos Craciun exista!”, campanie umanitara

Afis-campanie-umanitaru0103

Ateneul Tataraşi, instituţie de spectacole şi concerte, aflata in subordinea Consiliului Local al Municipiului Iaşi, in parteneriat cu Salina Center, prima salina din Iasi si Consiliul Judetean Iasi- Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului organizeaza campania umanitara „Mos Craciun exista!” in perioada 5-24 decembrie 2014.

Scopul campaniei este mobilizarea iesenilor si constientizarea existentei unui centru primire minori in regim de urgenta, dar si a unui numar semnificativ de copii proveniti din familii defavorizate. Dorim sa tragem un semnal de alarma in randul iesenilor si sa oferim un exemplu de binefacere si solidaritate, mobilizand, astfel, si alte institutii din Iasi.

Ca obiectiv principal al campaniei este colectarea de produse neperisabile: haine si jucarii noi pentru copiii ocrotiti din Centrul de primire minori in regim de urgenta din cartierul Tatarasi, cartier in care se afla cele doua puncte de colectare: Ateneul Tatarasi, strada Ion Creanga, nr. 14 si Salina Center, strada Vasile Lupu, nr. 134.

Campania se va desfasura in intervalul 5-24 decembrie 2014, finalizandu-se, in prima faza, cu venirea lui Mos Craciun la copiii din centru. Urmeaza ca in lunile ianuarie si februarie sa-i invitam pe copii la piesele de teatru de la Ateneul Tatarasi, dar si in spatiile de joaca de la Salina Center.

Haideti sa-l aducem pe Mos Craciun celor 30 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani!

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: