”Mos Craciun exista!”, campanie umanitara

Afis-campanie-umanitaru0103

Ateneul Tataraşi, instituţie de spectacole şi concerte, aflata in subordinea Consiliului Local al Municipiului Iaşi, in parteneriat cu Salina Center, prima salina din Iasi si Consiliul Judetean Iasi- Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului organizeaza campania umanitara „Mos Craciun exista!” in perioada 5-24 decembrie 2014.

Scopul campaniei este mobilizarea iesenilor si constientizarea existentei unui centru primire minori in regim de urgenta, dar si a unui numar semnificativ de copii proveniti din familii defavorizate. Dorim sa tragem un semnal de alarma in randul iesenilor si sa oferim un exemplu de binefacere si solidaritate, mobilizand, astfel, si alte institutii din Iasi.

Ca obiectiv principal al campaniei este colectarea de produse neperisabile: haine si jucarii noi pentru copiii ocrotiti din Centrul de primire minori in regim de urgenta din cartierul Tatarasi, cartier in care se afla cele doua puncte de colectare: Ateneul Tatarasi, strada Ion Creanga, nr. 14 si Salina Center, strada Vasile Lupu, nr. 134.

Campania se va desfasura in intervalul 5-24 decembrie 2014, finalizandu-se, in prima faza, cu venirea lui Mos Craciun la copiii din centru. Urmeaza ca in lunile ianuarie si februarie sa-i invitam pe copii la piesele de teatru de la Ateneul Tatarasi, dar si in spatiile de joaca de la Salina Center.

Haideti sa-l aducem pe Mos Craciun celor 30 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani!

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

www.facebook.com/ateneultatarasi

PE ACEEASI TEMA:

Concert de colinde în beneficiul copiilor și tinerilor cu autism

Tu pe cine înveți anul acesta să descopere lumea?

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

m y p r i v a t e VRUNCH: public salon

Sarbatoarea Poeziei la Iasi 2018

Directia 5 LIVE

La Salonul cărţii de la Paris, deschis oficial de preşedintele Emmanuel Macron, standul României se bucură de toată aprecierea publicului francez

Scrie un comentariu: