”Monstri” la Cinema Ateneu

„Monștri.” prezintă o zi din viaţa a doi tineri căsătoriţi, pe care familia, societatea, prietenii par că îi iubesc împreună, dar şi că îi judecă şi resping atunci când sunt pe cont propriu. Din cauza nevoilor, convingerilor, opţiunilor lor de viaţă.

Filmul a avut premiera internațională în secțiunea Forum a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, unde a fost recompensat cu Premiul Publicului Taggespiegel. În luna martie, a câștigat Marele Premiu la Sofia, apoi a obținut Trofeul Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu în Muntenegru, la Herceg Novi. În România, filmul a rulat în avanpremieră la TIFF, acolo unde a obținut Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut

Regia: Marius Olteanu. Cu: Alexandru Potocean, Șerban Pavlu, Cristian Popa, Judith State. Durata: 96 minute. Gen: dramă, romantic, dragoste

În luna martie, a câștigat Marele Premiu la Sofia, apoi a obținut Trofeul Golden Mimosa pentru cel mai bun scenariu în Muntenegru, la Herceg Novi.

În România, filmul a rulat în avanpremieră la TIFF, acolo unde a obținut Premiul Zilelor Filmului Românesc pentru Debut

O poveste de iubire profundă și provocatoare’’ (Cineuropa) și „o explorare complexă a sexualității’’ (IONCINEMA), Monștri se remarcă printr-o „stilistică îndrăzneață, folosind încadraturi variabile pentru a ilustra izolarea claustrofobă a celor doi protagoniști.’’ (The Hollywood Reporter).

Fiecare om a experimentat teama de a fi el însuși, întrebându-se cum e mai bine să iubească și să fie iubit. Monștri. este un film despre și pentru oameni care caută curajul de a iubi și de a fi acceptați așa cum sunt”. (Marius Olteanu)

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul  www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: