”Monoloagele vaginului”, după Eve Ensler @TIMES

monoloagele vaginului

TIMES împreună cu Inorog ART vă prezintă un spectacol longeviv ce a stârnit interesul publicului din toată țara: ”Monoloagele Vaginului” după Eve Ensler. Sambata, 4 iunie, începând cu ora 20.00, la TIMES.

Cu: Diana Giubernea. Regia: Mona Gavrilaș,

Această adaptare românească a unui text american celebru și controversat la vremea apariției sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin cu emoțiile și trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul care devine parte integrantă în spectacol și, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o șerpoaică, reușind să își schimbe identitatea, să călătorească în timp și în spațiu, împreună cu toți cei din sală.

Nimeni nu pleacă indiferent de la spectacol, nimeni nu plecă la fel. Pe parcursul unei ore, bărbaţi și femei se dezbracă de prejudecăți.

Textul a fost tradus în 40 de limbi și jucat în peste 50 de țări, stârnind un adevărat fenomen mondial, un manifest care a generat mișcarea mondială împotriva violenței asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrițe și regizori totodată.

Spectacolul ”Monoloagele Vaginului” are cronici apreciative și un premiu în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea – premiul pentru cea mai bună actriță.

Mențiuni: Peste 350 de reprezentații în București și în țară.  Turnee în țară – Brașov , Timișoara , Arad , Sighetu Marmației, Constanța, Galați, Brăila, Iași, Roșia Montană , Pitești , Bacău, Costinești , Sibiu etc. Participări la Festivaluri Internaționale de Teatru. Cronici foarte bune. Personalități care s-au bucurat de spectacol : Ileana Lucaciu,Valeriu Moisescu, Ecaterina Oproiu, Magdalena Boiangiu, Marilena Țepuș, Alice Geogescu și alți cronicari din țară

Ileana LUCACIU: ” Regizoarea Mona Gavrilaș și actrița Diana Giubernea, cu mult curaj urmează calea afirmării in teatrul independent.

Magdalena BOIANGIU: “Monoloagele Vaginului,celebra piesă a scriitoarei americane Eve Ensler, face săli pline la Teatrul Nottara din capitala.

Un spectacol de teatru rafinat pentru toți cei care apreciază bunul simț pe scenă. Un spectacol emoționant , de calitate, cu un umor fin

INTRARE

Preț bilet: 20 lei. Info & Rezervări: 0751118386. Durata: 1h 10 minute fără pauză.

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

PE ACEEASI TEMA:

Aventura africană | Teatrul Miniatura Gdansk Polonia | FITPTI

Căsătorie în doi | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Fata mosului si fata babei la Amfiteatrul Palas

”Elixir”, un regal actoricesc al ”legăturilor primejdioase” contemporane

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Uber Eats s-a lansat la Iași

SHARE Talks Iași | Congress Hall

Expoziția de pictură LIBERTÀ, semnată de Andrei PENNAZIO

„Interese umane – Sensul vieții”, prelegere dedicată Zilei Internaționale a Filosofiei

Scrie un comentariu: