Monica si Irina, campioane la Hobart

Sportivele noastre Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu au inceput parteneriatul de dublu cu o performanta notabila. Cele doua au castigat proba de dublu a concursului WTA de la Hobart, Australia.

Monica Niculescu si Irina Begu, campioane in proba de dublu, Hobart - Australia

La prima competitie jucata impreuna, Monica Niculescu si Irina Begu au reusit sa ridice deasupra capului trofeul de dublu de la Hobart

Izbanda romaneasca

In a doua saptamana a anului si cu doar o zi inainte de debutul primului turneu de Grand Slam al anului, doua romance si-au trecut numele pe lista invingatoarelor in circuitul profesionist de tenis. La prima competitie jucata impreuna, Monica Niculescu si Irina Begu au reusit sa ridice deasupra capului trofeul de dublu de la Hobart, in ultima faza a concursului, dupa o lupta pe muchie de cutit cu team-ul format din Chia-Jung Chang (Taipei) si Marina Erakovic (Noua Zeelanda), al treilea cap de serie. Desemnate favorite patru, romancele s-au impus dupa mai bine de doua ore de joc, intr-o disputa in care au avut nevoie de doua tiebreak-uri si un super-tiebreak pentru a-si adjudeca victoria cu scorul de 6-7(4),7-6(4),10-5.

Suntem atat de fericite! Moni si cu mine am castigat titlul la primul turneu impreuna! Nu pot descrie in cuvinte bucuria pe care o simt! A fost un meci greu, dar incheiat cu un rezultat foarte mare! E primul meu turneu WTA! Va multumim din suflet pentru sustinerea voastra, pentru mesaje, inseamna foarte mult pentru noi, ne dau aripi!”, a comentat Irina pe contul sau de Facebook.

Monica Niculescu si Irina Begu, campioane la Hobart

Foto: www.hobartinternational.com.au

Este primul titlu WTA trecut in contul Irinei Begu, in timp ce Monica Niculescu este la a doua distinctie in circuitul profesionist. Deasemenea,  este  un rezultat datator de sperante pentru tenisul romanesc,  tinand cont ca cele doua vor participa in aceeasi formula si la turneul de la Australian Open.

280 de puncte WTA Doubles vor primi cele doua romance  iar  suma pe care o vor imparti este de 11.000 de dolari .

Sursa: tenisdecamp.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: