Mogirzan Matei – Valeriu a castigat o medalie de aur la Campionatele Nationale Individuale de sah pentru copii si juniori

Mogirzan Matei - Valeriu - sah

In perioada 17-28 aprilie 2016 in Statiunea Calimanesti – Caciulata se desfasoara Campionatele Nationale Individuale de sah pentru copii si juniori. Dupa proba de sah clasic, Club Sportiv Sfinxul Iasi are o medalie de aur la grupa Baieti 8 ani prin Mogirzan Matei – Valeriu care a reusit un turneu de exceptie, realizand 8 puncte din 9 posibile (7 victorii si 2 remize).

In calitate de Presedinte al Clubului (Antrenor) vreau sa-l felicit pe Matei pentru munca depusa, seriozitatea si devotamentul fata de sah. Sunt fericit fiindca am demonstrat ca putem fi acolo sus fara a avea multi bani la club, fara sustinerea Primariei, fara sponsori, doar cu ajutorul financiar al parintilor de la club”. declara George Paval, Presedinte Club Sportiv Sfinxul Iasi.

Presedintele Clubului Sportiv Sfinxul Iasi adauga:

“Matei Mogirzan este un mic geniu, un copil deosebit, daca schimbi 2 cuvinte cu el iti dai seama ca vorbesti cu un baiat matur si el nu are decat 8 ani. Castigator a unui concurs de sah la nivel local in 2015 la care au participat copii pana in 14 ani (el avand 7 ani) l-am remarcat ca fiind o mica comoara care trebuie slefuita cu atentie. Acum 4-5 luni,  Matei impreuna cu parintii sai au ales sa vina la clubul Sfinxul, unde a inceput pregatirea cu mine. Este primul elev de-al meu care reuseste sa castige locul 1 la sah clasic in Romania !  Nu in ultimul rand, vreau sa felicit parintii care i-au asigurat linistea pentru a deveni un campion”

Club Sportiv Sfinxul Iasi va incerca an de an sa aduca onoare orasului Iasi, poate candva…… cineva se va sesiza si ii va sustine pe acesti copii unici!” incheie George Paval.

Puteti consulta clasamentul final de la proba de sah clasic accesand link-ul chess-results.com.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: