Modul de iarna la clubul BritTeen

Elevii din clasele I-VIII se pot inscrie in perioada 13-20 ianuarie pentru a participa la modulul de iarna al clubului BriTeen.

Britteen Iasi

Foto: www.britishcouncil.org

Clubul este organizat de British Council, cu scopul de a-i ajuta pe elevi sa interactioneze in limba engleza si sa-si dezvolte astfel abilitatile de comunicare, de lucru in echipa, dar si personalitatea. Modulul cuprinde 9 intilniri, fiecare cu o durata de o ora si jumatate, programate in perioada 25 ianuarie-22 martie. Inscrierile si activitatile au loc pe grupe de virsta, fiecare cu maximum 16 elevi.

Se vor constitui 4 grupe: clasele I-II, III-IV, V-VI si VII-VIII. Intentionam sa facem un astfel de club si pentru elevii de liceu, dar nu am pus inca la punct toate detaliile. Intilnirile au loc miercurea si joia, iar in fiecare din cele doua zile sint programate cite doua grupe.

Prima intilnire este in intervalul 16-17:30, urmatoarea fiind intre orele 17:45-19:15. Elevii din clasele III-IV, respectiv VII-VIII vor avea modulul in perioada 25 ianuarie-21 martie, in timp ce elevii claselor I-II, V-VI vor incepe pe 22 ianuarie si vor incheia pe 22 martie.

Inscrierile constau in completarea unui formular, disponibil si pe site-ul nostru, si prin achitarea integrala a taxei. Costul modulului este de 250 de lei, iar cei care au participat la club in modulul anterior vor beneficia de o reducere. Nu vor plati 250 de lei, ci 230 de lei“, a precizat Madalina Matran, responsabil relatii cu presa in cadrul British Council.

Fiecare membru BriTeen beneficiaza pe o perioada de trei luni de un abonament gratuit la Biblioteca British Council. Mai multe informatii pot fi solicitate prin e-mail, la adresa bc.iasi@britishcouncil.ro sau telefonic, la numarul 0232.316.159.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: