Modă inspirată de rocă și lavă vulcanică, la conferința „Femei de Afaceri cu Stil”

detalii

Ediția din acest an a evenimentului „Femei de Afaceri cu Stil”, care va avea loc pe 5 decembrie 2015, începând cu ora 09.00, va găzdui o expoziție inedită de colecții vestimentare.  Este vorba despre o serie de lucrări reprezentative pentru colecția „Black subdivision” și „Selfhood” din care fac parte.

Colecția „Black subdivision” este cuprinsă dintr-o serie de vestimentații și accesorii inspirate din forme și structuri naturale, cum ar fi structuri carbonizate, rocă și lavă vulcanică, cărbune, dar și coarne sau cranii, create folosind tehnici neconvenționale de topire, ardere, lipire și recompunere a materialelor folosite.

Colecția „Selfhood” reprezintă o colecție-capsulă de primăvară/vară inspirată din forma și structura lichenilor, realizându-se o trecere subtilă între sezonul rece și cald, prin intermediul materialelor fine și fluide, dar și a țesăturilor mai groase. Creațiile vestimentare reprezintă o simbioză între material textil și textură, rezultată din aplicarea unor tehnici de prelucrare artistică precum broderia, colaj, scămoșare, destrămare.

Creațiile sunt realizat de Alexandru Floarea și Anastasia Bannaia, doi studenți din Iași, de la Universitatea de Arte „George Enescu”, specializarea modă-design vestimentar.

Conferința „Femei de Afaceri cu Stil” este cel mai important eveniment de networking și dezvoltare personală dedicat femeilor. Invitate din zona de business și nu numai vor împărtăși participantelor informații despre leadership, viziune și carieră. Evenimentul este organizat de JCI Iași.

Speakeri la această ediție sunt Antoneta Galeș (director de comunicare şi dezvoltare organizaţională Selgros), Andra Munteanu (antreprenor consultanță și wellbeing), Stela Popa (jurnalist Jurnal TV, Republica Moldova), Irina Vasilescu (life&business coach, trainer, antreprenor) și Ana Băianu (psihoterapeut).

Taxa de participare este de 75 de lei. Înscrieri se pot face direct completând formularul: docs.google.com/forms. Evenimentul este organizat de JCI Iași.

PE ACEEASI TEMA:

Despre noile tendințe în industria modei și a designului în viziunea artistică a „Apparatus 22”

Ilustratori in vitrina

Brandul Orsay va deschide un magazin in Iulius Mall Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Scrie un comentariu: