Moda din Republica Moldova in noul magazin GEORGETTE – GTCOLLECTION, din Iulius Mall

01

Piese vestimentare pentru femei, de un rafinament aparte. Îmbrăcăminte călduroasă pentru exterior, destinată femeilor și bărbaților, la modă, elegantă și de înaltă calitate. Aceasta este propunerea celui mai nou magazin multibrand inaugurat în Iulius Mall Iaşi: Georgette – GTcollection.

Situat la etajul întâi al mall-ului, magazinul Georgette se adresează doamnelor şi domnişoarelor pentru care stilul personal reprezintă o prioritate în orice moment al zilei. Purtând semnătura designerului Georgette Mir, brandul omonim creat în Republica Moldova reprezintă o poveste nouă, care rimează cu un design perfect şi cu acurateţea conţinutului său.

Magazinul recent inaugurat este cel de-al şaselea boutique Georgette, însă primul deschis în România. Brandul oferă clientelor sale piese vestimentare inspirate şi accesibile, potrivite oricărei femei, indiferent de vârstă sau ocupaţie. Doamnele şi domnişoarele îşi pot alcătui ţinute după personalitatea şi stilul propriu, care devin piese de rezistenţă în garderobă. Casual, office şi elegant sunt stilurile predominante în colecţii. Pantaloni eleganți skinny, topuri lejere, fuste cu croială în A, sacouri, paltoane, dar și rochii elegante, într-o varietate de culori, sunt elementele de bază ale brandului.

Creatoarea Georgette acordă aceeaşi atenţie şi combinării atente a stofelor, precum mătase, bumbac, lână şi altele. Liniile feminine, croiala impecabilă, complexitatea designului şi a printului, atenţia în alegerea materialelor – permit expresia totală a corpului feminin, având amprenta romantismului şi a stilului clasic-chic şi, totodată, aerul modern al femeii puternice.

GТcollection – brandul pentru iubitorii de confort și stil

În magazinul multibrand deschis la etajul întâi al Iulius Mall veţi găsi şi colecţia de iarnă a GTcollection. Brandul din Republica Moldova a fost fondat în anul 2011, în cadrul companiei Artizana, care are o experiență bogată în confecționarea produselor textile exterioare pentru branduri internaționale.

Conceptul de bază al GTcollection este ideea „luxului accesibil”, astfel că linia pentru bărbați și femei include produse vestimentare cu umplutură de puf natural de gâscă și alți izolatori termici artificiali, care mențin căldura și își păstrează forma.

În noua colecție, designerii au combinat ultimele tendințe ale modei italiene cu inovațiile tehnologice de prelucrare a produselor, utilizând țesături cu o protecție maximă contra condițiilor climatice nefavorabile. Totodată, unele jachete sunt atent garnisite cu elemente din blană naturală.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Promotii de pana la 70% la cele mai cool tinute

Iulius Mall te pregateste pentru distractia verii: invitatii la Untold, Electric Castle si Afterhills

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”DAWN WAY” de Oleg Bogaev la CLUB CFR

„Muzica sferelor [Geometria secretă a picturii europene]”, a artistului vizual Cristian Ungureanu

Super show de animatie pentru copii, la Ateneul National iasi

BCU Iaşi lansează un concurs de fotografie cu premii în bani şi cărţi pentru cititorii săi

Scrie un comentariu: