Mo la Cinema Ateneu

Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat.

  • luni, 7 octombrie 2019, ora 20.00 – sala mare a Ateneului National Iasi
  • miercuri, 9 octombrie 2019, ora 17.00 – sala mare a Ateneului National Iasi
  • sambata, 12 octombrie 2019, ora 18.00 – sala mare a Ateneului National Iasi

Prezentat in avanpremiera la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj, Mo a fpst bine primit, atat de public cat si de critica de film. Pornind de la un caz real, Mo spune povestea a doua prietene care sunt prinse copiind de catre cel mai sever profesor. Dupa ce il roaga sa repete examenul, profesorul le invita la el acasa. Aici, cele doua studente vor fi supuse unui examen neasteptat. Totul pare o gluma, pana cand Mo isi pierde controlul.

Filmul are premiera internationala la Festivalul de film de la Sarajevo, aflat la a 25-a editie. Mo, un film cu Razvan Vasilescu, Dana Rogor si Madalina Craiu, a fost selectat in competitia oficiala a festivalului din Bosnia-Hertegovina, alaturi de alte 8 filme.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: