Muzeul Literaturii Române Iași iese la plimbare prin oraș

Muzeul Literaturii Române Iași iese la plimbare prin oraș/ foto

UPDATE: Pavilionul mobil s-a mutat langa Palat Culturii. Explorati si gasiti-l!

NEA scoate Muzeul Literaturii Romane Iasi la o plimbare prin oras. Zilele urmatoare puteti gasi pavilionul in apropierea Palatului Culturii. Va invitam sa vedeti cum un muzeu poate anima spatiul public si va asteptam cu mare drag sa interactionati cu unul dintre cele mai indragite muzee ale Iasilor.

PROIECTUL COLIBA

Duminică, 2 iunie 2013, la ora 16:00, în Piața Unirii, a avut loc inaugurarea oficială a proiectului COLIBA, în prezența directorului Muzeului Literaturii Române Iași, domnul Dan Lungu.

COLIBA reprezintă propunerea câștigătoare a Asociației NEA pentru revitalizarea imaginii Muzeului Literaturii Române Iași din cadrul proiectului „Cafeneaua Publică” al Fundației Comunitare Iași. Aceasta constă în construirea unui muzeu în miniatură care vine să împace caracterul mobil al prezentului cu conținutul informativ specific muzeelor.

Activitățile propuse pentru interiorul Căsuței sunt menite să fie interactive și atrăgătoare pentru vizitatori. De asemenea, cei interesați vor putea regăsi o hartă a evenimentelor culturale din oraș, cu zone de interes și principalele obiective de vizitat. COLIBA se va deplasa în oraș timp de o lună, schimbându-și locația periodic pentru a fi conectată la evenimentele outdoor ale orașului Iași. Traseul va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a Muzeului Literaturii Române Iași.

Muzeul Literaturii Române Iași iese la plimbare prin oraș/ proiectul Coliba

Acțiunea COLIBA se aliniază strategiei  de revitalizare a Muzeului Literaturii Române Iași,  cu cele 11 muzee/case memoriale aflate sub egida sa, de promovare a valorilor literare și de apropiere de publicul tânăr prin colaborarea cu cât mai multe arte și industrii locale și regionale.

INFO

http://ne-arch.com

https://www.facebook.com/NEA.magazine

http://www.muzeulliteraturiiiasi.ro

https://www.facebook.com/muzeulliteraturiiromane.iasi

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/106946572848157

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: