Mixul trairilor omenesti in cadrul expozitiei “3 Varste”

Casa de cultura Mihai Ursachi a Municipiului Iasi va prezinta zilele acestea expozitia de fotografie “3 Varste” realizata de  fotograful Daniel Mihai Condurachi.

Expozitia cuprinde 39 de portrete alb-negru 50 x 70cm, realizate unor persoane obisnuite ce apartin celor 3 categorii de varste: copii, adolescenti, adulti.

Fotograful a surprins cele mai simple trairi, sentimente si emotii pe care fiecare dintre noi le traieste la un moment dat. Astfel in cadrul expozitiei putem admira zambetul inocent al unui copil, fetele pline de bucurie a doi adolescenti indragostiti, chipuri de pe care putem observa trecerea ireversibila a timpului si multe alte emotii pe care va invit sa le descoperiti.

Aceasta expozitie este destinata persoanelor care pretuiesc micile momente pe care ni le daruieste viata si care considera ca pastrarea lor ca amintire este un lucru sacru.

Portretele pot fi cumparate de catre orice doritor. Pe perioada expozitiei se va intocmi o lista cu numele, prenumele si numarul de telefon, astfel incat la finalul acesteia, fotografiile vor putea fi inmanate celor care doresc sa le achizitioneze.

Expozitia se afla in incinta Galeriei de Arta “Labirint” si poate fi vizitata zilnic in intervalul  08:00-20:00, pana pe data de 5 decembrie.

Autor: Iuliana Ursache (Facultatea de Filosofie UAIC – Comunicare si Relatii publice, anul II)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Mixul trairilor omenesti in cadrul expozitiei “3 Varste””

  1. Multumesc pentru cuvintele scrise despre expozitie

Scrie un comentariu: