Mixed Martial Arts la Polivalenta – astazi, incepind cu 21.00

Gala Mixed Martial Arts la Iasi - sala Polivalenta

Astazi, incepind cu ora 21:00, Sala Polivalenta din Iasi va fi gazda unei gale MMA (Mixed Martial Arts), iesenii urmind sa vada “live” asa numitele lupte in cusca.

Evenimentul a fost prefatat ieri, intr-o conferinta de presa, la care au participat promotorul Laurian Mihu, coordonatorul regional al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, Ciprian Paraschiv si mai multi sportivi, intre care si vedetele Gheorghe Ignat si Atilla Ucar, care se vor bate in main-eventul serii. Reuniunea, care cuprinde 14 partide, are ca scop si selectarea luptatorilor care se vor intrece in faza finala a competitiei, care va fi organizata in Capitala. “Opt dintre cele 14 lupte de simbata vor conta pentru doua piramide, la 77 si 84 de kilograme. Cistigatorii vor participa si la celelalte gale MMA in scopul de a se califica la marea finala, de la Bucuresti” a anuntat Laurian Mihu.

Suceveanul Gheorghe Ignat, care cintareste 140 de kilograme, a spus ca desi a avut succes in SUA in astfel de competitii are emotii pentru ca lupta acasa in timp ce austriacul Ucar, care are cu peste 30 de kilograme mai putin decit Ignat, a afirmat ca abia la Iasi realizeaza de ce adversarului sau i se spune “Ursul din Carpati”.

Paraschiv a glumit inaintea evenimentului care va reuni luptatori din Romania, R. Moldova, Germania, Serbia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Ungaria si Austria. “Pe vremea cind eram capitanul de echipa al Politehnicii mi se spunea fundasul de fier. Dupa cintarul oficial al galei ma simt mic de tot!” a spus fostul fotbalist, care a adaugat: “Il felicit pe Laurian Mihu pentru entuziasmul cu care promoveaza acest sport  aflat pe un trend ascendent in intreaga lume si sper ca iesenii sa fie multumiti de calitatea unui show inedit, luptele MMA de simbata fiind primele care pot fi vazute nu numai in oras ci si in Moldova”.

Biletele pot fi cumparate de pe www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro, Sala Polivalenta si Iulius Mall Iasi. Pretul unui bilet: 55 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: