Miss Tourism Romania

La sfarsit de an, Iasul devine capitala frumusetii si a divertismentului. In premiera, Iasul va decide cine va reprezenta Romania la finala mondiala a concursului Miss Tourism Queen of the Year International 2011, China.

Sambata, 18 decembrie 2010, Iasul va fi gazda Concursului de frumusete Miss Tourism Queen of the Year International, o competitie nationala in urma careia se va alege reprezentanta Romaniei la etapa finala, care va avea loc in China, in 2011 (www.misstourisminternational.com).

Evenimentul va avea loc in RING DISCOTEQUE, iar din juriu vor face parte personalitati din Iasi si din tara.

In competitia de la Iasi, care este etapa finala a selectiei nationale, vor intra 20 de concurente, care pot uimi lumea larga cu frumusetea, eleganta si inteligenta lor. Toate splendidele domnisoare sunt modele profesioniste, cu varste cuprinse intre 17 si 26 de ani, sosite din toata Romania.

Concursul va consta intr-o prezentare de moda, in care vor fi etalate creatii uimitoare ale unor case de moda celebre, precum Langelotti, Nanette sau Sofiaman.
Make-up artist – Ana Waszkiewicz (MAKE-UP TOUCH)
Hair-stylist – Dragos Holicov (Salonul POSH).

Miss Tourism Queen of the Year International este organizat in exclusivitate in Romania de catre Agentia President Models, alaturi de revista si portalul media dedicate tuturor valorilor autentice, www.glaremagazine.ro.

Agentia President Models detine franchizele pentru Romania si Republica Moldova pentru 8 concursuri internationale de frumusete, fiind in acest moment cel mai bogat portofoliu din acest domeniu detinut in Romania. Intreg portofoliul de concursuri il gasiti pe  www.exclusivevent.ro

Nu ratati evenimentul monden al anului 2010 – Miss Tourism Queen of the Year International, China 2011

Iasul cauta regina Turismului! Atmosfera va fi electrizata de Geo da Silva!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: