Miss & Mister UAIC. Invitat special: Voltaj

miss-mister-uaic

Tine minte data de 26 MARTIE 2015, pentru ca este seara in care va avea loc un eveniment special, prima editie MISS & MISTER UAIC, eveniment ce va avea loc in CLUB SKYE, incepand cu ora 20:00.

Acesta va avea ca participanti cate o echipa de la fiecare facultate din cadrul Universitatii. Impreuna cu acestia se va pregati un spectacol si un show care va ramane intiparit in memoria spectatorilor. O atmosfera boema, clasica, eleganta, unde frumusetea vine din interior si tine de atitudine. Sarmul si farmecul participantilor vor acapara atentia si privirile publicului.

Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate pe care Tudor Chirilă le întâmpină, trupa VAMA nu mai poate concerta joi, 26 martie. Aceasta va fi înlocuită de trupa VOLTAJ, ce va canta de la ora 23:00!

Pe parcursul intregii seri, echipa Unights va fi alaturi de voi. Cel care va intretine atmosfera si va prezenta show-ul va fi Andrei Dumitriu, simbolul petrecerilor clubbing din Romania. DJ-ul ce va va binedispune si care va mixa toata noaptea va fi Christian Lepah, obisnuit cu evenimentele de anvergura si care este un promoter in cluburile din Dubai.

In timpul balului se vor lua interviuri „on red carpet”. Evenimentul va fi filmat si difuzat pe UTV, in cadrul emisiunii U Nights.

BEAUTY, CLASSY, FANCY EVENT! You’re not allowed to miss this!

REZERVARE

Pentru informatii si rezervari: 0746 870 128, alin@skye.ro.

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

www.skye.ro

www.facebook.com/skyeiasi

PE ACEEASI TEMA:

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Heden w/ Otherside LIVE

PhenoMAYnia @Skye Club

Golan DJ Set @Skin Social Summer Edition

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Eunika – un spectacol in aer liber pentru toate varstele

Ziua Europeană a Limbilor la Casa Uniunii Europene de la Viena

Copiii olandezi descoperă limba română printre alte sonorităţi multilingve

Noaptea Albă a Galeriilor Iasi, 2017

Scrie un comentariu: