Miss Litoral 2013, 2-3 august

După ce Caravana FashionTV a străbătut România în cautare de tinere talente, în acest weekend 30 dintre cele mai frumoase românce vor intra în competitia pentru titlul Miss Litoral 2013.  În premieră, concursul s-a desfăsurat atât offline, la preselectiile FashionTV organizate în toată tara, cât si online, în urma votului direct pe Facebook, pe Fanpage-ul www.fpeople.ro, tinerelor participante oferindu-li-se sanse reale de a fi promovate la nivel international si de a participa la cele mai importante concursuri de gen din lume.

Betina Morariu, Miss Litoral 2012

Betina Morariu, castigatoarea de anul trecut a concursului Miss Litoral

Organizarea Miss Litoral 2013 este de o anvergură fără precendent în România, FashionTV oferind concurentelor premii în valoare de peste 100.000 de euro, constând în participarea câstigătoarelor la evenimentele internationale FashionTV si contracte în domeniul modelling-ului cu cele mai importante companii de publicitate de lume.

În cadrul probelor de concurs, concurentele vor defila în tinute de zi, costume de baie si rochii de seară semnate de designeri de top din România, iar de machiajul si coafura lor vor fi responsabili make-up artisti si hair stilisti de renume. Un juriu format din personalităti ale lumii modei va decide marea câstigătoare.

Concursul va fi transmis în întregime de TVR si de postul FashionTV în 193 de tări din întreaga lume, toate participantele din finala Miss Litoral urmând să fie promovate la nivel international. Informatii si imagini în exlusivitate veti putea găsi în comunitatea online a FashionTV România, www.fpeople.ro.

Concursul este organizat în cadrul FashionTV Summer Festival 2013 pe cea mai mare scenă de modă realizată până acum în Europa si va avea loc în aer liber, în Piata Cazino din Mamaia, în serile de 2 si 3 august 2013, începând cu ora 20.00.

INFO

www.fpeople.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: