Miss Earth Romania 2012 / Palas Mall, 28 octombrie

miss earth 2012_palas mall

Cea mai importanta competitie nationala de frumusete organizata in 2012 urmeaza sa aiba loc duminica 28 octombrie, de la ora 19.00 in Palas Mall. Miss Earth este primul si singurul concurs internaţional de frumuseţe derulat sub deviza protecţiei mediului înconjurător.

MISS EARTH

Desfăşurat pentru prima dată în anul 2001, Miss Earth a câştigat rapid admiraţia întregii lumi. Coroana Miss Earth este realizată 100% din aur de 14 karate şi argint, reciclate. Motivul care simbolizează protecţia pământului este realizat din diamante negre, rubine, cristale şi perle.

Miss Earth 2012 va fi organizat in acest an in Filipine! Jihan Shanabli – a fost reprezentanta Romaniei in competitia din 2011.

Anul acesta finala ce va desemna reprezentanta Romaniei la competitia internationala din Filipine se va organiza in Pala Mall Iasi. In concurs s-au inscris 16 concurente din toata tara. Acestea vor defila pe scena Palas si vor prezenta tinute casual oferite de magazinul New Look, rochii de seara – NICHI Cristina Nichita si costume de baie – Jolidon.

Din juriu fac parte – cunoscutul make-up artist Alex Radulescu, designerul Crsitina Nichita, actrita Teatrului National “Vasile Alecsandri” Mihaela Arsenescu – Werner si doamna Mihaela Popa.  Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba de la TVR Iasi.

Vineri 26 Octombrie, de la ora 13.00 va avea loc o conferinta de presa la care vor lua parte si concurentele Miss Earth Romania 2012. Conferinta va avea loc la restaurantul Fenice – Palas.

Sambata 27 Octombrie, tot de la ora 13.00 va avea loc actiunea “Ocroteste Planeta”  in padurea de la Ciric, unde cele 16 modele si invitatii nostri, alaturi de presa, vor curata zonele din apropiere, printr-o campanie de colectare a deseurilor.

Organizatori: Just Smile Events si Exclusiv Events

INFO

facebook.com/miss.earth.romania.fan.page

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: