Balul Bobocilor / Facultatile de Electronica si Biologie

battle for miss & mister

Anul acesta, in randul studentilor de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si Facultatea de Biologie, se incepe instructia bobocilor pentru marea batalie. Responsabili cu ordinea si disciplina sunt Liga Studentilor Electronisti din Iasi si Asociatia T.E.R.IS.

“Battle for Miss and Mister” va avea loc pe data de 28 noiembrie 2012, ora 20:30 in Club “Skye”, unde sunt asteptati in pasi de defilare atat studentii celor doua facultati cat si restul studentilor ieseni care vor sa salute cu respect distractia si buna dispozitie.

Dupa ce studentii de anul I vor termina instructia si vor fi alesi invingatorii, petrecerea va continua pe ritmuri trance alaturi de Andrew Rayel, numarul 77 in top 100 Dj’s, colaborator a lui Armin van Burren si partener ARMADA.

Coordonatorii proiectului sunt Lepsa Ioana, Francu Ciprian si Morosanu Ionut, studenti la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, membrii activi in LS ETC si Bogdan Caliniuc, Andra Mocanu si Livia Bibire studenti la Facultatea de Biologie, membrii activi in T.E.R.IS.

LOCATIA

Club SKYE

Adresa: Bd.Carol I, Nr. 48-Iasi

Tel.: 0751 52 77 65; 0731 77 33 44

E-mail: office@skye.ro

http://skye.ro/

BILETE

Pret: 13 lei

La intrare: 15 lei

INFO

www.liga-etc.ro

Francu Ciprian – LS ETC

Tel: 0741289221
E-mail: cipri.francu@yahoo.com

Livia Bibire – T.E.R.IS

Tel: 0746837020
E-mail: livia.bibire@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: