Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2015, invitati de renume si activitati captivante

Mai este putin pana la Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2015, care va avea loc pe 20 martie. Evenimentul are scopul de a intari relatiile dintre antreprenorii romani si cei moldoveni si de a oferi participantilor sansa de a avea o experienta de business completa.

Imagine Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau-2015

Aceasta va fi presarata cu multe sesiuni de networking formal si informal si alte activitati menite sa ofere atat informatie, know-how, inspiratie si contacte, cat si cateva momente de divertisment fin. Organizatorii evenimentului sunt Arhipelago, APEC, Finantari.md, Moldexpo si Agentia Pentru Eficienta Energetica.

Marius Lazurca – Ambasadorul Romaniei la Chisinau va fi prezent la Conferinta Internationala Afaceri.ro Chisinau 2015

Ambasada Romaniei in Republica Moldova a imbratisat fara intarziere ideea de a fi partener al Conferintei Internationale Afaceri.ro Chisinau 2015, care va avea loc in cadrul misiunii economice. Mai mult decat atat, Dl. Ambasador Marius Lazurca va fi prezent la eveniment si va vorbi, in deschiderea acestuia, despre relatiile dintre Romania si Moldova.
Conferinta propriu-zisa va reuni specialisti cu experienta, care vor participa la doua dezbateri: Eficienta energetica – mereu in actualitate si Oportunitati pentru constructori – sectorul de constructii in Republica Moldova. Aceasta va avea loc in Pavilionul central al CIE Moldexpo incepand cu ora 13:00.

Participantii vor vizita doua targuri internationale renumite

O alta activitate interesanta inclusa in misiunea economica de la Chisinau este vizitarea standurilor a doua targuri internationale. Este vorba despre Expozitia Internationala Moldconstruct, specializata pe tehnologie, echipamente, scule si materiale pentru constructii, editia a XX-a si Expozitia Internationala Moldenergy, specializata pe tehnologii de conservare a energiei, instalatii termice si de alimentare cu gaze, echipamente de conditionare a aerului, editia a XIX-a. In anul 2014, la cele doua evenimente au fost prezente peste 220 de companii din 10 tari diferite.

Traininguri interesante in autocarul Afaceri.ro

Participantii la Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2015 vor beneficia de transport cu autocarul oficial Afaceri.ro. Nu va fi vorba insa de o deplasare obisnuita; cei prezenti vor lua parte la sesiuni de networking si la doua traininguri. Conceptul training on the road a fost introdus de organizatori incepand de anul acesta si include doua sectiuni: Pastila de management sustinuta de Cezar Gumeni si Pastila de marketing sustinuta de Vasile Biber.

Cramele Milestii Mici (Sursa -www.milestii-mici.md)
Networking informal la Cramele Milestii Mici

Ultima oprire in cadrul misiunii economice va fi Milestii Mici. Acolo, delegatia romaneasca va avea ocazia sa interactioneze intr-un cadru mai informal, in timpul unei vizite cu ghid si a unei degustari de vinuri. In august 2005, „Colectia de Aur” Milestii Mici a fost inregistrata in Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai mare colectie de vinuri din lume. Aici se pastrează vinuri cu o vechime de zeci de ani.

Pe pagina oficiala a Misiunii economice Afaceri.ro Chisinau 2015 – www.afaceri.ro – pot fi gasite informatii suplimentare, inclusiv programul complet, agenda conferintei si detalii despre speakeri. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: www.afaceri.ro/inscrieri.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Alternative Vector Trust, TUV Rheinland, Conest, Exonia, Autonom, Idilis, Papioane Kruger, Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, Camera de Comert si Industrie Iasi, Ambasada Romaniei in Republica Moldova, Studio Vlad Ciubotariu, Risco, Koncylion, Tehnopolis, Entreprise Europe Network, Agentia pentru Inovare si Transfer Tehnologic Chisinau, Nexus Moldova, Alchemy Trainings & Coaching, Ovidiu Oltean, SMS Link, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Agora.md, Ziarul Evenimentul, Energy Center, Forbes, Economic Zoom, Fundatia Post Privatizare, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

INFO

Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2015

www.afaceri.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: