Mis Valigeria, un nou magazin in Palas Mall

Pasionaţii de cumpărături, care se pregătesc de concediul de vară, se pot bucura de o nouă destinaţie de shopping cu stil, în Palas Mall. Pe 31 mai 2014, Valigeria.ro a deschis, în ansamblul Palas, al doilea magazin Mis Valigeria din ţară. Situat la parterul Galeriei Palas Mall, Mis Valigeria este un magazin multibrand pe segmentul „bags, luggage and accessories”.

Noua locaţie pune la dispoziţia clienţilor o gamă diversificată de trollere de toate dimensiunile, genţi de voiaj, genţi şi rucsacuri pentru laptop, genţi şi rucsacuri sport, genţi business şi serviete, precum şi genţi fashion şi accesorii pentru doamne.

Produsele provin de la producători de renume mondial din domeniu, ca RV Roncato, Bric`s, Mandarina Duck, The Bridge pentru gama high-class de trollere, genţi fashion şi business, genţi şi rucsacuri sport, Tuscany Leather pentru genţi lucrate manual din renumita piele de viţel de Toscana. În plus, Mis Valigeria comercializează şi articole dedicate celor mici, precum trollere, rucsacuri şi genţi cu diverse personaje din desene animate, sub licenţă Disney.

INFO

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: