Ministry of Sound la Arenele Romane

Ministry-Of-Sound la Arenele Romane

Ministry of Sound, cel mai important brand al industriei dance din lume, va sosi in Romania pe data de 18 februarie 2012, in Bucuresti,  la Arenele Romane.  Evenimentul incepe la ora 22.00 si  ii are ca invitati pe Global Deejays, Paul Deighton (Ministry of Sound Resident), Adrian Eftimie si SYOS.

Global Deejays a luat nastere in 2004, iar de atunci piese precum “The Sound of San Francisco”, “What a Feeling (Flashdance), “Everybody’s Free”, “The Stars on 45” si “My Friend” au fost prezente in topurile dance din intreaga lume si au propulsat numele in preferintele publicului. In prezent Global Deejays sunt in topurile internationale datorita celor mai recente piese: “Bring It Back” (in acest moment pe locul 8 in US Billboard Dance Charts”) si “Hardcore Vibes”.

Paul Deighton este unul dintre rezidentii Ministry of Sound. In calitate de producator, Paul Deighton a lansat melodii prin mai multe case de discuri, piesa de debut, “Omega 33“, facandu-l apreciat chiar de seful casei de productii Gung-Ho Records, Matt Stuart: “Geniu Pur al Tech House“. Cea mai recenta melodie, “Don’t Go“, a fost produsa alaturi de Richard Murray, cu contributia vocala a artistei Lindsey si este disponibila prin intermediul Cr2 Records. De asemenea Paul detine propriul label, Mighty Moog Records.

Incepand cu septembrie 2004, Adrian Eftimie devine unul dintre rezidentii Kristal Glam Club, experienta care ii ofera cele mai mari satisfactii pana atunci in cariera de DJ. Doi ani mai tarziu isi incepe cariera de producator muzical, astfel incat in vara anului 2006 lanseaza hitul “No Side Effect”. Piesa a fost remixata de foarte multi producatori romani si straini. Urmeaza si alte piese – “Desire”, “City Lights”, “Black Sea Coast”,  “Elevation” si”Lonely”. Cea mai recenta productie iesita din studioul sau este ”Lost And Found”. Noul single a lui Adrian Eftimie, ”Lost And Found” pastreaza  linia muzicala cu care ne-a obisnuit, un sound progresiv iar piesa are acelasi feeling ca precedentul single al artistului, ”Lonely”. “Am testat varianta extended a piesei in cluburi iar reactia oamenilor a fost foarte buna. Am incredere in acest sound, care desi acum nu este extreme de popular la noi, pe viitor va prinde foarte bine”, declara Adrian Eftimie.  Adrian Eftimie a mixat si alaturi de nume mari ale muzicii electronice precum Alex Gaudino si Sasha.

SYOS este cunoscut si sub numele „The robot puts party on fire”, insa identitatea sa nu este cunoscuta publicului. Costumul sau unic contine un sistem integrat de elemente pirotehnice, LEDuri multifunctionale si un mecanism ce il ridica deasupra publicului. Aparitia lui Syos electrizeaza de fiecare data publicul, indiferent daca petrecerea are loc intr-un club sau in alt loc.

Bilete

Biletele sunt puse in vanzare prin retelele www.myticket.ro, magazinele Diverta, www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate “bilete.ro”, www.biletoo.ro, magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria si Muzica, Sala Palatului si statia de metrou Unirii 1.

Pretul unui bilet cumparat in avans este de 35 lei, iar in seara evenimentului, la intrare va fi de 50 lei. Rezervarile VIP se pot face la numarul de telefon 0724 402 157.

Accesul este permis doar persoanelor care au implinit 18 ani pana in ziua evenimentului.

Sursa: bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: