Minighid de profituri mari din acțiuni cu preț mic / CARTE

minighid-de-profituri-mari-din-actiuni-mici-coperta-carte-editura-publicaÎn zilele noastre, e la îndemâna oricui să caute sfaturi și informații investiționale pe internet. Problema este că, de cele mai multe ori, acestea nu-ți sunt de niciun ajutor.

Piața de capital este locul potrivit pentru a prospera dacă vii pregătit, ne spune veteranul investițiilor, Hilary Kramer.

Instinctul de turmă al Wall Street-ului poate crea oportunități de scădere amplificată a acțiunilor, dar când își schimbă direcția, poate crea profituri incredibile prin creșterea acțiunilor cu preț mic către dublu, triplu și, în unele cazuri, chiar de zece ori valoarea inițială.

Hilary Kramer are o experiență investițională de peste 25 de ani, mai întâi ca analist, apoi ca bancher de investiții și manager de fonduri hedge, perioadă în care a administrat și tranzacționat peste 5 miliarde de dolari. În Minighid de profituri mari din acțiuni cu preț mic, Kramer ne dezvăluie rețeta personală pentru generarea de profituri pe Wall Street.

Puteți comanda Minighid de profituri mari din acțiuni cu preț mic de Hilary Kramer aici la 37 de lei + transport.

INFO

www.publica.ro

www.facebook.com/editurapublica

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: