MIND User Forum 2014

MIND CTI organizeaza evenimentul User Forum, tinut pentru al doilea an consecutiv in orasul Iasi. Timp de 3 zile, intre 21-24 iulie 2014, la Hotel International  compania isi invita clientii din intreaga lume pentru a participa la o serie de intalniri si conferinte specifice industriei IT si de Telecomunicatii. MIND doreste astfel sa prezinte invitatilor calitatea produsului iesean si sa stabileasca relatii benefice intre angajati si clientii sai.

La eveniment sunt prezenti clienti din Statele Unite, Canada, Guam, St. Martin, Bulgaria, Israel, Gibraltar, Angola si Republica Moldova. Evenimentul ii va avea alaturi si pe partenerii MIND: HP, Dialogic, NetApp si Radware.

In cadrul intalnilor cu echipa locala se vor dezbate noi modalitati de a imbunatati produsul pentru a satisface mai bine nevoile clientilor.

Aceasta clientela mondiala apreciaza in aceste zile la Iasi, natura Moldovei, dezvoltarea orasului si profesionalismul echipei iesene, ce numara 300 de oameni si este in continua crestere.

INFO

www.mindcti.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Trei galerii romanesti la targul international de arta contemporana Art Brussels 2019

Expoziția de fotografie „Khozyain/ Amfitrionul“, la Muzeul Imaginii în Mișcare din Leiria

Prezență românească la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema Independent IndieLisboa

Zilelor Filmului Românesc / Muestra de Cine Rumano la Barcelona

Scrie un comentariu: