MIND, editia I

Asociația Studentilor Psihologi și Pedagogi (ASPP) Iași anunta că în perioada 16-21 aprilie, se va desfășura prima ediție a proiectului MIND. Scopul acestui proiect este de a dezvolta personal și profesional studenții din domeniul psihologiei și științelor educației, precum și restul persoanelor care vor participa.

Proiectul se desfășoară în perioada 16-21 aprilie și consta intr-o serie de 15 conferințe și workshop-uri susținute de nume recunoscute în domeniu, precum: Alin Leș, Marius Simion, Horia Radu și Tudor-Ștefan Rotaru.

Temele principale ale discuțiilor sunt: Criminologie, Psihosexualitate, Programare Neuro-lingvistică, Limbaj Non-verbal și Stereotipuri. Zona desfășurării acestui proiect este cartierul Copou. Inițiativa este susținută și de parteneri cheie, care ne sprijină în demersurile pentru a oferi un eveniment de calitate persoanelor prezente. Printre aceștia se numără: Banca Comericală Română, Heylux, Palibo Creme, Conduent, Cafeneaua Piața Unirii, Frankly Burgers, Institutul Gamma, Centrul Dianthis, Wink, Express Credit Amanet.

ASPP este o asociație a studenților și a absolvenților Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza’’ din Iași. Misiunea asociației este aceea de a sprijini domeniul psihologiei și al științelor educației, prin dezvoltarea personală, formarea profesională și reprezentarea studenților și absolvenților, indiferent de ciclu și de anul de studiu. Asociația a fost constituită la 20 octombrie 2003 și a obținut personalitate juridică în 22 martie 2004. Începând cu anul 2007, este membră Cognosis (Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Știinte ale Educației din România) și EFPSA (European Federation of Psychology Students Associations), iar din 2013 este membră ANOSR (Alianța Organizațiilor Studențesti din România).

Prețurile biletelor pentru workshop-uri și conferințe, programul și exact locațiile acestui proiect, persoane de contact, precum și alte detalii se află pe site-ul oficial: www.mind-aspp.ro sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/mind.aspp

INFO

www.mind-aspp.ro

www.facebook.com/mind.aspp

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: