Millenium canta la Chisinau si Ungheni

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chisinău în parteneriat cu Filarmonica Natională „Serghei Lunchevici” initiază o seria de concerte inedite „Cântati cu noi” ale formatiei Millenium. Concertele vor fi de tip interactiv si vor presupune un dialog activ între artisti si spectatori.

Formatia Millenium este una dintre cele mai cunoscute si apreciate formatii de ethno-folk-jazz din spatiul românesc. Membrii grupului sunt artisti consacrati a căror măestrie a fost certificată de numeroasele premii internationale si nationale obtinute încă de la înfiintare.

Muzica formatiei Millenium are o sonoritate unică, reprezentând fuziunea dintre ethno, jazz, rock si folk. Trupa este recunoscută pentru calitatea ireprosabilă a interpretărilor live si pentru aprecierea de care se bucură mai ales în răndurile publicului tânăr.

De aici vine si ideea initierii acestui proiect  pentru tineret ce presupune 6 concerte tematice cu un program muzical select, care se va desfăsura la Filarmonica Natională „Serghei Lunchievici” din Chisinău si pe teritoriul Republicii Moldova pe parcursul anului 2014.

Proiectul va avea 6 concerte ce vor ilustra 3 teme muzicale:

  • Tema I „Dar unde dragoste nu e – nimic nu e…”
  • Tema II  „Mai regină decât floarea doar femeia poate fi…”
  • Tema III „Esti povestea mea…”

Prima temă muzicală va fi abordată în cadrul primelor două concerte care vor avea loc: 13 februarie, ora 19.00 – Sala Mare a Filarmonicii Nationale „Serghei Lunchievici” si 23 februarie, ora 13.00 – Casa de Cultură din orasul Ungheni

INFO

www.icr.ro/chisinau

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: