Mike T la deschiderea clubului ANSWER

answer-afis

Mike T – Dj-ul cunoscut ca fiind membru fondator al fenomenului “XS” în Iași revine acasă. Toate experiențele și învățăturile din Ibiza le-a adus cu el și le-a pus în practică. Ce-a ieșit? Vă lăsăm pe voi să decideți pe 11 octombrie, de la ora 22:00 la deschiderea celui mai nou loc, dedicat clubbingului din Iași – ANSWER.

“ANSWER este clubul în care vom organiza constant petreceri undeground, menite să satisfacă aproape toate gusturile muzicale de la house, techno, minimal și dnb până la hip-hop, reggae, jazz și rock. Ne-am propus ca fiecare eveniment să ofere o experiență memorabilă. Tocmai din acest motiv ne-am gândit la toate aspectele importante, care fac dintr-o petrecere una reușită:

  • locație ultra centrală – Râpa Galbenă;
  • spațiu generos, în care oamenii să se simtă în largul lor – aproximativ 400 persoane;
  • un sistem de sunet performant – Qube audio;
  • cea mai bună echipă de visual din Moldova – Visual Playground;
  • barmani prietenoși, profesioniști și cu experiență, bazați pe speed service și calitatea băuturilor.”

LINE UP

Nima Gorji este un devotat al scenei electronice underground și fost resident și promotor al celebrului club Ibiza Underground. În 2010 Nima Gorji a primit premiul “Best Ibiza DJ” în cadrul “Ibiza DJ Awards”. În România a mixat pentru prima dată pe 1 mai 2009 în La Mania, iar de atunci a devenit o prezență constantă în line-up-urile celor mai mari cluburi din țară. Începând cu 2009 are o activitate intensă ca și producător, muzica sa fiind lansată la mai multe case de discuri renumite printre care Monza, Murmur, Oslo, Tanzbar sau Cocoon cât și la propriul label Welt Recordings, una dintre primele case de discuri înființate în Ibiza.

Nima Gorji – Welt Recordings – Welt Sounds; facebook.com/pages/Nima-Gorji/; soundcloud.com/nimagorji

Inner este un prieten foarte drag nouă și un DJ în plină ascensiune. Pe Inner îl cunoașteți cu siguranță de la petrecerile Maraton și Sunrise. În urma cu aproximativ un an a părăsit scena clubbing-ului ieșean alăturându-se unei scene mult mai mari și mai sonore, cea berlineză. Odată mutat la Berlin a descoperit sound-uri noi și pline de inspirație ce au adus muzicii sale un vibe organic dar impunător. În 2012 a scos primul vinil la Strictly Chosen, iar recent și-a lansat propriul label Polen.

Inner – Polen, Berlin; facebook.com/Innerli; soundcloud.com/innerli

Mike T este unul dintre cei mai titrați Dj români. Și-a început activitatea în 1996, urmând ca în 1999 să devină resident într-unul din cele mai renumite cluburi ale anilor 2000 – Bianco E Nero din Cluj Napoca – unde a făcut cunoștință cu lumea muzicii electronice internaționale. A participat la numeroase evenimente de anvergură – Dj’s Gathering, DelaHoya festival, Street Parade și multe altele. În 2003 a început aventura XS club Iași, unde pentru 9 ani a scris istorie în cultura underground din această parte a țării. În ultimii ani Ibiza i-a fost casă, mai exact cluburile de renume de pe insula printre care Ibiza Underground, Sankeys, EsVive, Shardana și Grial unde a fost resident. Mike revine in aceasta toamna pe meleagurile iesene și va aduce cu el un pic din cultura și vibe-ul de pe insulă.

Mike T Overlay Records, Welt Recordings; soundcloud.com/mike_dj; facebook.com/djmike.ro; mixcloud.com/mikedj

Mishu – pure romanian underground DJ – revin la Iași după ce a făcut un warm-up de excepție pentru Vera, în luna ianuarie. Seturile sale sunt bine definite, emană energie și bună dispoziție.

Mishu – Overlay records – 42Thefioor: soundcloud.com/mishu

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

www.facebook.com/pages/Answer

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: